PRIMIRJE JE SAMO VARKA?! Anđelina dobila BITKU NA SUDU protiv Breda Pita! Evo šta prema odluci suda glumac mora ODMAH da uradi!
Foto: Profimedia

SUD DONEO ODLUKU

PRIMIRJE JE SAMO VARKA?! Anđelina dobila BITKU NA SUDU protiv Breda Pita! Evo šta prema odluci suda glumac mora ODMAH da uradi!

Pop kultura -

Svako razumno ljudsko biće bilo bi srećno da Stoli bude partner u njihovom poslu. Imaju vrhunski marketing i distribuciju, rekli su advokati Anđeline Džoli. Glumica je na sudu dobila pravnu bitku protiv bivšeg muža, glumca Breda Pita, koji ju je tužio jer je prodala svoj udeo u zajedničkom vinogradu, koji su kupili 2008. godine. Udeo u francuskom vinogradu je prodala suparničkom investitoru Stoliju.

Bred Pit
foto: EPA/EFE/Chris Pizzello / POOL

Tim glumice tražio je dokumenta od Breda, menadžera i firme u njegovom vlasništvu, a glumčev tim nastojao je da učini sve da sud odbije zahtev glumice. Ipak, u petak je sudija u Los Anđelesu naredio Bredu da dokumenta preda Džoli, ističu strani mediji.

- On jednostavno ne vidi dalje od svoje mržnje prema Džoli - zaključili su. Pit je navodno odbio da proda imanje Stoliju, što mu je bilo ponuđeno još dok su on i Džoli bili u braku.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

- Najbolji način da imanje zadrži vrednost (za decu) je da roditelji zadrže puno vlasništvo nad ovom vrednom imovinom - zaključio je Pitov tim, a njegovi advokati su zatražili suđenje pred porotom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track