RETKA FOTKA JELISAVETE I TEA: Košarkaš objavio emotivan trenutak! Ščepao glumicu, pa je ne pušta, a njen izraz lica sve govori!
Foto: Marina Lopičić

SKLADAN PAR

RETKA FOTKA JELISAVETE I TEA: Košarkaš objavio emotivan trenutak! Ščepao glumicu, pa je ne pušta, a njen izraz lica sve govori!

Pop kultura -

Naš proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić objavio je na Instagramu emotivnu fotografiju koja je oduševila njegove mnogobrojne pratioce.

Na fotki je popularni Teo sa svojom suprugom, poznatom glumicom Jelisavetom Orašanin. On je čvrsto grli s leđa dok je ljubi u obraz, a njen blaženi osmeh govori koliko ga voli i koliko uživa s njim.

Košarkaš je u opis ove fotografije stavio emotikon srca, a komentari ispod ove objave ne prestaju da se nižu.

S obzirom na to da Teo veoma retko objavljuje fotografije sa suprugom, ova je i te kako prijatno iznenadila njihove fanove.

Pre nekoliko meseci se, podsetimo, pročulo da je Jelisaveta ugradila silikone u grudi. Nju je navodno u nameri da poveća grudi svesrdno podržao muž.

- Oduševio se kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije - pričao je izvor za "Informer".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track