MEMEDOVIĆ U KUPAĆIM GAĆAMA SRUŠIO INSTAGRAM: Skinuo se omiljeni srpski voditelj i pokazao zašto je OZBILJAN FRAJER i u 7. deceniji
Foto: Printscreen

ŽENE ODLEPILE

MEMEDOVIĆ U KUPAĆIM GAĆAMA SRUŠIO INSTAGRAM: Skinuo se omiljeni srpski voditelj i pokazao zašto je OZBILJAN FRAJER i u 7. deceniji

Pop kultura -

Jedan od omiljenih srpskih voditelja, Jovan Memedović (62), iako u sedmoj deceniji, i dalje je jedan od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima.

Očekivano, Memedović najviše uživa u prirodi, a u ovim vrelim danima rashlađuje se u reci Drini, što je i zabeležio i objavio na Instagramu.

Na fotografiji voditelj golišav, u kupaćim gaćama, izlazi iz vode, što je bilo dovoljno da ženski rod ostavi bez teksta.

S njim na fotografiji je njegov prijatelj iz studentskih dana, s kojim se voditelj i te kako dobro provodi.

"Drugarstvo odavno", stoji u opisu fotografije koja je pokrenula niz oduševljenih reakcija i komentara.

"Ne znam, gospodine Memedoviću, treba li neko da opere leđa", komentar je jedne od oduševljenih obožavateljki.

Jovan Memedović je još u mlađim danima, kada se tek pojavio na malim ekranima, važio za velikog frajera, a ovu titulu sasvim sigurno nosi i danas, te je pravi miljenik žena.

Iako o privatnom životu retko govori, ipak na njegovom Instagram profilu imamo prilike da vidimo kakav je mimo kamera, a po svemu sudeći - sasvim je prirodan, baš kao i njegova kultna emisija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track