PREPOZNAJETE LI OVOG HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA? Obožava SRBIJU, čak je snimio FILM ovde, a sad se zbog uloge potpuno promenio! (FOTO)
Foto: Profimedia

transformacija

PREPOZNAJETE LI OVOG HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA? Obožava SRBIJU, čak je snimio FILM ovde, a sad se zbog uloge potpuno promenio! (FOTO)

Pop kultura -

Irski glumac je najpoznatiji kao Džejms Bond, ali na našim prostorima će ostati upamćen i po filmu "Novembarski čovek" koji je sniman u Beogradu.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Reč je naravno o glumcu Pirsu Brosnanu (69) koji je poslednjih je dana neprepoznatljiv. U javnost su procurile fotografije sa snimanja filma "The Last Rifleman" u kom Brosnan glumi 89-godišnjeg ratnog veterana, a za tu ulogu izgled je promenio u potpunosti.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Brosnan u filmu glumi veterana Drugog svetskog rata, Bernarda Džordana, a njegov izgled na snimanju privukao je poglede mnogih. Uz jaku šminku i potpuno sedu kosu i starački izgled, zaista ga je jako teško prepoznati.

Fotke sa snimanja prikazuju Brosnana sa belom perikom i sedim obrvama. Glumac je obučen u crno odelo na kojem se nalazi nekoliko ratnih medalja, a u ruci drži drveni štap.

Na nekoliko fotografija Pirs Brosnan je i mahao obožavaocima koji su se okupili kako bi ga videli na snimanju.

Radnja filma pratiće starog vojnika koji beži iz svog staračkog doma u Severnoj Irskoj kako bi otputovao u Francusku da oda počast svojim palim saborcima na 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiji na Dan D.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Inače, priča je inspirisana veteranom Drugog svetskog rata Bernardom Džordanom koji se sa 89 godina, zaista iskrao iz svog staračkog doma u Istočnom Saseksa. Ukrcao se na autobus za Portsmut, potom na trajekt za Francusku i krenuo u Normandiju na obežavanje 70. godišnjice iskrcavanja na Dan D u julu 2014. godine.

Kroz svoje putovanje, on pronalazi hrabrost da se suoči sa svojom prošlošću dok odaje poslednju počast svom najboljem prijatelju, koji je izgubio život 6. jula 1944. godine.

Prema pisanju stranih medija, film bi trebalo da počne da se prikazuje u bioskopima tek sledeće godine.

Pirs Brosnan
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track