SAMO JOJ JE BITNO DA NASKAČE NA TRAVISA, A DETE ŠTO JOJ IZGLEDA KAO BESKUĆNIK... Kardašijanka ponovo na udaru: Šta uradi detetu?
Foto: Profimedia

TUGA

SAMO JOJ JE BITNO DA NASKAČE NA TRAVISA, A DETE ŠTO JOJ IZGLEDA KAO BESKUĆNIK... Kardašijanka ponovo na udaru: Šta uradi detetu?

Pop kultura -

Kortni Kardašijan redovno je u centru pažnje medija zbog ponašanja. Ona kao da ne zna ili je jednostavno nije briga za neka osnovna pravila pristojnosti ili shvatanje toga da ne mora da podlegne baš svakom svom hiru.

Ipak, njeno nasrtanje na njenog muža Travisa, koje je dosada bilo meta napada, nije toliko problematićno koliko je njeno zanemarivanje i vaspitavanje njene 10-godišnje ćerke Penelopi.

Kortni Kardašijan, Travis Barker
foto: Profimedia

Dok njena majka koristi svaku priliku da napravi javni skandal, Penelopi važi za najrazmaženije dete porodice Kardašijan, a toga su svesne i Kortnine sestre, Kim i Kloi, koje su zbog skandala koje je mala Penelopi pravila, u više navrata je napadala i tukla svoje bebisiterke, a jednom prilikom je sa Nort Vest čak pokušala i da ih zapali, pokušale da upozore svoju sestru rečima:

- Moraš da je naučiš nekih stvarima inače će to za 10 godina umesto tebe raditi institucije.

Kortni izgleda to ništa nije značilo, s obzirom da je prema ćerki nastavila da bue izuzetno popustljiva, a sada je nova objava male Penelope šokirala svet.

Naime, Penelopi se, po priznanju na TikToku farbala na manje od 20 dana. A iako je koristila usluge najboljih frizera i stilista, farba je farba, te je neminovno da će oštetiti vlas, što se sada i vidi na novim fotkama.

Kako mnogi komentarišu, nisu problem ni jezivo oštećeni krajevi, već što je Penelope još uvek samo dete, nesvesno posledica svog ponašanja, a te farbe oštećuju folikulu i koren dlake i mogu trajno da joj unište kosu.

"Prerano je da se farba", "Kosa joj je užasna", "Kortni bi mogla manje da jaše muža, a više da se posveti deci", "Ispunjava deci hirove i tako ih kupuje", "Zašto si uništila tako lepu kosu Penelopi. Ovo je strašno", "Šta uradi to detetu?", "Njoj je samo bitno da naskače na Travisa, a dete što joj izgleda ko beskućnik, nikom ništa"... samo je delić komentara koji su se mogli pročitati na internetu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track