CEO SVET BIO U ŠOKU KADA JE VIL SMIT OŠAMARIO KRISA ROKA Glumac se oglasio PRVI put posle skandala: Srce mi se slama! VIDEO
Foto: AP/Chris Pizzello, Printscreen/Youtube

progovorio

CEO SVET BIO U ŠOKU KADA JE VIL SMIT OŠAMARIO KRISA ROKA Glumac se oglasio PRVI put posle skandala: Srce mi se slama! VIDEO

Pop kultura -

Glumac Vil Smit (53) je objavio video u kom se javno izvinio glumcu i komičaru Krisu Roku (57) zbog šamara na ovogodišnjoj dodeli Oskara koja je poprilično šokirala čitav svet.

Smit je na Jutjubu, Instagramu i Fejsbuku objavio video "It's been a minute..." (Prošlo je neko vreme, op.aut.) u kome se izvinjava Roku za svoje ponašanje.

Vil Smit
foto: Printscreen/Youtube

- Javio sam se Krisu i odgovorio mi je da još nije spreman da razgovara i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Kris, izvinjavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman da razgovaraš - rekao je u videu, a takođe se izvinio i Krisovoj majci i njegovoj celoj porodici.

- Jedna od stvari u vezi sa tim momentom.... jednostavno nisam shvatio, nisam razmišljao tada, jeste ta koliko je ljudi bilo povređeno u tom trenutku - nastavio je.

Naglasio je da ga supruga Džejda Pinket Smit (50) ni na koji način nije podstakla da učini to što je učinio i dodao da preuzima potpunu odgovornost za svoje postupke. Istakao je da je šteta naneta njegovom prijateljstvu sa Rokovim bratom Tonijem "verovatno nepopravljiva".

Vil Smit
foto: Printscreen/Youtube

- Ne postoji ni jedan deo mene koji misli da je to bilo ispravno ponašanje u tom trenutku. Ni jedan deo mene ne misli da je to bio optimalan način za nositi se s osećajem uvrede i nepoštovanja - ispričao je Vil.

- Kao da sam, znate, napravio izbor na osnovu sopstvenog iskustva, iz moje istorije sa Krisom. Džejda nije imala bilo šta sa tim - dodao je i izvinio se i svojoj porodici i porodici svoje supruge. A zatim i dobitnicima Oskara i nominovanima za ovo priznanje.

- Zaista mi se slama srce što sam ukrao i okaljao njihov trenutak. Žao mi je zaista nije dovoljno - rekao je.

Osvrnuo se i na često pitanje zašto se nije iste večeri izvinio kada je držao govor jer je dobio nagradu Oskar za najboljeg glumca za film "Kralj Ričard'.

- Tada mi je sve bilo nekako u magli. Nejasno - izjavio je glumac.

Kris Rok je nešto pre Smitovog izvinjenja prvi put progovorio o incidentu koji se dogodio na dodeli Oskara u martu.

"Svako ko kaže da reči bole nikada nije dobio udarac u lice. Da, bolelo je, majku mu, ali nisam žrtva. Otresao sam se od tog s*anja i drugi dan otišao na posao. Ne idem u bolnicu zbog posekotine od papira", rekao je Rok, prenosi magazin People.

Džejda Pinket Smit, Kris Rok
foto: AP/Chris Pizzello, EPA/Nina Prommer

Da podsetimo, Kris je na Oskarima u martu najavljivao kategoriju "Najbolji dugometražni dokumentarni film", kad se našalio sa vilovom suprugom Džejdom, koja boluje od alopecije i gubitka kose. Uporedio je s Dži Aj Džejn (G.I. Jane), akcionom junakinjom iz istoimenog filma, koju je svojevremeno glumila Demi Mur obrijane glave.

Smit se iznenada popeo na pozornicu i fizički nasrnuo na komičara, opalivši mu snažan šamar.

Vil Smit, Kris Rok
foto: Chris Pizzello, AP

- Ne spominji ime moje žene! Začepi svoja je*ena usta - zagrmeo je odjednom Vil Smit na Krisa sa svog sedišta, a holivudske zvezde oko njega ostale su u čudu.

- O, uau, Vil Smit me upravo prebio - rekao je Rok nakon što se Smit vratio na svoje mesto.

Vil je nakon skandala na svoju inicijativu istupio iz Akademije, koja mu je nakon toga zabranila pristup Oskarima na 10 godina.

Vil Smit
foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track