00:09

Jelena Đoković trenira

carica

JELENA ĐOKOVIĆ BIJE KAO MAJK TAJSON! Isplivao snimak treninga, Noletova žena udara i ne staje, a evo šta on radi! (VIDEO)

Pop kultura -

Jelena Đoković je poznata po tome što vodi računa o svom izgledu, pa svoju liniju održava ishranom i vežbama, odnosno treninzima.

Ovog puta je usnimljena kako udara i to kod Marsela Santosa, Mestre Pulmao koji je poznati brazilski trener kapuere i kurseva samoodbrane, a na njegovim snimcima se vidi da trenira i sa Novakom.

Njen snimak u kom vidimo kako Jelena Đoković udara na treningu sa navučenim rukavicama pokrenuo je lavinu komentara čim je dospeo na društvene mreže. Ona je trenirala u kratkom šortsu i patikama, kosu je vezala u rep, a po udarcima se vidi da poseduje staminu.

- Trenuci božanske lepote svuda su oko nas, u malim stvarima, poput molitve, meditacije, dobre knjige ili kada slušamo muziku, gledamo prelepe pejzaže. U tim momentima skoro niko ne može da doživi osećaj nepripadanja i praznine ili depresije i potrebe za samoubistvom. Ti trenuci mogu da transformišu celo naše biće i njih treba da negujemo svaki dan i zahvaljujemo nebu na prilici da ih iskusimo - Jelena je rekla nedavno.

- Da li sam kao klinka koja se igrala sa društvom na trgu Bitef teatra mogla da sanjam da ću imati ovakav život? Naprotiv, nisam ni pomišljala na tako nešto. Mada se sećam da sam imala neki mir u sebi i ubeđenje da je sve dobro baš tako kako jeste - dodala je.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

Novak Đoković probao novi ekstremni sport, mnogi ne bi imali hrabosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track