PALO VENČANJE! Keli Bruk se posle 100 godina zabavljanja udala u Italiji, ON je podelio vest da je UPRAVO OŽENJEN ovom lepoticom!

Spojio ih instagram

PALO VENČANJE! Keli Bruk se posle 100 godina zabavljanja udala u Italiji, ON je podelio vest da je UPRAVO OŽENJEN ovom lepoticom!

Pop kultura -

Fotografije i video snimci sa venčanja Keli Bruk sa Džeremijem Parisijem u Italiji objavljeni su na Instagramu, zajedno sa porukama čestitki prijatelja i porodice. Par je bio u vezi oko sedam godina.

Keli Bruk
foto: Instagram

Prvi se pohvalio Parisi, objavio je „Upravo oženjen❤??♀?♂“ i jedan selfi novopečenog bračnog para snimljenog u kolima i pomalo mutanog. Verovatno mu je ruka uzdrhtala od uzbuđenja, zaključilo je njegovih 104.000 pratilaca.

Keli, nekada najlepša manekenka sveta i TV ličnost podelila je potom i sama fotografije i video snimke na društvenim mrežama i ažurirala svoju biografiju na Instagramu kako bi napisala „Gospođa Parisi“.

Bruk (42), Italijanka koja je odrasla u Francuskoj i koja je s Parisijem bila u vezi oko sedam godina, obelodanila je nekoliko belih odevnih predmeta koje je nosila tokom srećnog događaja, sa jednom tradicionalnom dugom belom haljinom za ceremoniju i drugom kraćom haljinom ukrašenom čipkom za proslave, dok je na drugim snimcima takođe prikazana u odeći sa belim pantalonama sa dugačkim čipkanim vrhom.

Keli Bruk
foto: Profimedia

Keli Bruk je za The Sun's Fabulous magazin rekla u intervjuu pre venčanja da je upoznala Parisija nakon što je „skliznula u njegove direktne poruke koje joj je ostavio na Instagramu."

Međutim, nije želela da otkriva previše o njihovoj vezi ili o predlogu za brak jer on nije javna ličnost i "obično ne voli da priča o stvarima koje s njim radi privatno".

„Koliko god ja imam velika usta i volim da pričam sve što mi se dešava, on je sušta suprotnost. Mislim da moramo da poštujemo želje svog partnera. Svi žele element privatnosti. Ne radi se o skrivanju stvari, već samo o tome da imate trenutke koji su vaši, a ne bilo čiji. I to je zaista važno za Džeremija i mene."

Keli Bruk i Džeremi Parisi
foto: profimedia

Bruk je stekla slavu kao model 1990-ih, potom je predstavlja Veliki doručak na Channel 4 zajedno sa Džonijem Voanom, a kasnije se pojavila u emisijama uključujući Strictli Come Dancing, Celebriti Juice i The Masked Dancer.

Ranije je bila u vezi sa glumcima Džejsonom Stetamom i Bilijem Zejnom, kao i ragbi igračem Tomom Evansom.

Kurir.rs/Sky News

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track