02:35

PRE 15 GODINA SLUČAJNO JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEČAK U SRBIJI! Hit snimak harao je mrežama A SADA JE POZNATI GLUMAC I REŽISER

KURIR TV

PRE 15 GODINA SLUČAJNO JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEČAK U SRBIJI! Hit snimak harao je mrežama A SADA JE POZNATI GLUMAC I REŽISER

Pop kultura -

Marko Jovičić, glumac i režiser, gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde je podsetio ljude na svoje rane početke i to kako je u jednom periodu bio najpopularnije dete u Srbiji.

Jovičić je postao popularan nakon uloge Jamezdina u seriji "Igra sudbine", a malo ko zna da je on zapravo dečak koji je nasmejao mnoge pre 15 godina.

Svoj prvi javni nastup imao je na društvenim mrežama, tako što je svoj snimak "Dimi dimi, šta se dimi", objavio na Jutjubu. Snimak je za kratko vreme postao vrlo popularan.

- To je bilo pre 15 godina okačeno na Jutjub. Pošto je jedan moj drugar bio zaluđenik za kompjutere i zvao se Dimitrije, napravio sam video koji sam hteo da mu pošaljem. Međutim pošto je u to vreme video bio prevelik i nisam znao kako da mu pošaljem, ja sam to okačio na Jutjub. Neko je to video i u roku od mesec dana imao je 4 i po miliona pregleda, što je u to vreme bilo neverovatno - rekao je glumac.

Marko Jovičić
foto: Kurir televizija

Mada iako je njegovo tadašnje umetničko ime on sam napisao na Instagramu, malo ko je mogao da poveže glumca sa čuvenim videom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:30

NATAŠA BEKVALAC SA OSMEHOM NA LICU OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Za Kurir TV otvorila dušu, evo šta je sve rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track