INSTAGRAM IZGOREO OD MEĐUNOŽJA SLAVNE MANEKENKE: Obukla minijaturni bikini, pa RAŠIRILA NOGE, od prizora PADAJU VILICE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

IZAZOVNO

INSTAGRAM IZGOREO OD MEĐUNOŽJA SLAVNE MANEKENKE: Obukla minijaturni bikini, pa RAŠIRILA NOGE, od prizora PADAJU VILICE (VIDEO)

Pop kultura -

Hajdi Klum, nemački supermodel koja ima svetsku slavu, dodatno je podigla temperaturu u ovim vrelim danima prizorom kojim je "častila" svoje pratioce na Instagramu.

U oskudnom izdanju, pozirajući samo u minijaturnom bikiniju, Hajdi se sunčala i zabavljala na ležaljci pod palmama, a od vrelog prizora su njeni obožavatelji ostali u šoku.

Hajdi je naime sedela raširenih nogu i istezala se unazad, pa joj se na kratkom snimku ne vidi lice, ali se vidi međunožje u krupnom planu.

U opisu videa samo je kratko napisala: "Ponedeljak" i zaradila preko 165 hiljada lajkova.

Slavna lepotica rado na Instagramu objavljuje snimke i fotografije u golišavim izdanjima, a nedavno se pohvalila jednom takvom fotografijom i svog 16 godina mlađeg supruga, Toma Kaulica.

Naime, dok se sunčao potpuno go, a njegovo međunožje prikrivao je samo mali peškir, Hajdi nije odolela da to ne ovekoveči objektivom.

Hajdi Klumi Tom Kaulic venčali su se inače 2019. nakon dve godine veze. Hajdi je ranije bila 9 godina u braku sa Sealom, a takođe je bila u braku sa stilistom Rikom Pipinom. Imala je i vanbračnu vezu s italijanskim biznismenom Flavijom Brijatorem, s kojim je dobila ćerku Helen.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:40

RASKINUO VERIDBU ZBOG TOGA ŠTO JE IMALA 135 KG Onda se Milica iz Sombora zainatila SADA JE PRELEPA I IZGLEDA KAO TOP MODEL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja