LEGENDARNI ZAVODNIK LJUBI 30 GODINA MLAĐU BEOGRAĐANKU: Glumac se ženio 4 puta, u jednom braku bio samo 3 nedelje
Foto: Dragana Udovičić

ljubav

LEGENDARNI ZAVODNIK LJUBI 30 GODINA MLAĐU BEOGRAĐANKU: Glumac se ženio 4 puta, u jednom braku bio samo 3 nedelje

Pop kultura -

Popularni hrvatski glumac Frano Lasić imao je prilično uzbudljiv ljubavni život, dok se nije skrasio sa sadašnjom izabranicom.

Frano Lasić
foto: Printskrin

Naime, Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored svoje izabranice Milene, Beograđanke, koja je mlađa od njega 30 godina.

Posle prvog propalog braka sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo tri nedelje.

Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao da li da stane pred matičara, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece.

Frano Lasić, Milena Lasić
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, s obzirom na to da je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama.

Milena je prelepa Beograđanka, koje ne voli preterano da se eksponira u medijima, a Frano Lasić je jednom prilikom rekao da je najvažnije puno ljubavi, razumevanja i poštovanje između partnera.

Mnogi tvrde da su njih dvoje toliko zgodni i skladni da se svi okreću za njima.

- Od glume možete pristojno živeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cene namirnica skuplje tamo nego ovde. Uvek je divno kada čovek ima posao, kada može nešto da radi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite - rekao je Frano nedavno za Blic.

Frano Lasić
foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track