MUŠKARAC KOJI JE SA MNOM MORA DA BUDE JAČI OD MENE! Popularna glumica otkriva: Lepim ženama nije lako kada stoje ispred OVOGA!
Foto: Bane Vujičić

BILA JE ISKRENA

MUŠKARAC KOJI JE SA MNOM MORA DA BUDE JAČI OD MENE! Popularna glumica otkriva: Lepim ženama nije lako kada stoje ispred OVOGA!

Pop kultura -

Glumica Nevena Šarčević vlasnica dve internacionalne nagrade i seksepilnog izgleda, slovi za femme fatale među glumicama, otkrila je za Kurir da lepim ženama nije lako kada stoje ispred švedskog stola.

- Ono što je interesantno je: da prvo stojiš i gledaš jako dugo u sve te pikanterije gledajući da li te neko gleda i da li ćeš uzeti štogod! Glupost! A život me postavio ispred takvog obilja. Svašta - duhovito je objasnila glumica Nevena Šarčević.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Glumica Nevena Šarčević tvrdi da lepim ženama nije lako i da što je izbor veći duže biraju i probiraju, a one koje imaju skučen izbor, brže završe posao.

- Lepim ženama nije lako! Uvek sam sve dobijala kao na švedskom stolu. Mogla i mogu da biram - izjavila je glumica Nevena Šarčević

- Baka mi je rekla ‘nemoj samo da trciš za konobarom koji nosi poslednje kanapee’. Rekla sam joj da ne brine i da ‘testo’ neću jesti, nego najbolje komade kavijara i šampanjca ili pak pršute i zdravog domaćeg vina. Bitno da su najbolji zalogaji - figurativno je objasnila glumica Nevena Šarčević.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

- Stalno me pitaju da li mi je lepota donela ili odnela. Ja se koncentrišem na znanje i smatram da je ono moć u bilo kom vremenu.- izjavila je glumica Nevena Šarčević

- Muškarac koji je s mnom mora biti jači od mene i ja to ne krijem jer to je prirodno. Sve sam sam postigla i nekog ko je intelektualno slab da stvori nešto u životu ja stvarno neću gurati. - rekla je Nevena Šarčević.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track