ZVANIČNO JE! LEJDI GAGU ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU DŽOKERA: Pevačica će glumiti rame uz rame s Hoakinom Finiksom, a evo i koga!
Foto: AP/Jordan Strauss, AP/Niko Tavernise

OBJAVILA MUZIČKI TIZER

ZVANIČNO JE! LEJDI GAGU ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU DŽOKERA: Pevačica će glumiti rame uz rame s Hoakinom Finiksom, a evo i koga!

Pop kultura -

Lejdi Gaga potvrdila je svoj angažman u "Džokeru 2" objavivši muzički tizer na društvenim mrežama, piše Variety. U nastavku zvaničnog naziva "Joker: Folie à Deux" pevačica će glumiti uz Hoakina Finiksa, koji se vraća ulozi Džokera nakon što je osvojio Oskara za najboljeg glumca zahvaljujući svojoj izvedbi u prvom delu filma iz 2019. godine.

Tizer je montiran uz instrumental "Cheek to Cheek", kultnu pesmu koju je Lejdi Gaga svojevremeno obradila u saradnji s Tonijem Benetom.

Variety je u junu izvestio da pevačica razmišlja o ulozi Harli Kvin u nadolazećem nastavku "Džokera", koji bi trebao da bude mjuzikl. Reditelj Tod Filips objavio je naslovnicu scenarija na Instagramu 7. juna, otkrivajući podnaslov "Folie à Deux".

Izraz se odnosi na zajednički sumanuti psihotični poremećaj, a Džokerov jedini pravi saputnik - osim Brtmana, u svakom slučaju - bila je Harli, lik koji je prvi put stvoren za "Batman: The Animated Series" ranih 1990-ih. Tizer, međutim, ne potvrđuje da Lejdi Gaga glumi Harli.

Hoakin Finiks, Džoker
foto: Profimedia

Harli Kvin pokazala se postojanim i vrlo isplativim likom za Warner Bros. Margot Robi tu ulogu je tumačila tri puta, u "Suicide Squad" iz 2016, "Birds of Prey" iz 2020. i "The Suicide Squad" iz 2021, a Kejli kvoko daje glas liku u animiranoj seriji HBO Maxa "Harley Quinn", koja je sad u svojoj trećoj sezoni.

Ledi Gaga, Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Filipsov originalni "Džoker" postao je fenomen na bioskopskim blagajnama 2019. godine, zaradivši nešto više od milijardu dolara širom sveta i postao film s najvećom zaradom s ocenom R u istoriji (bez usklađivanja s inflacijom). Film je osvojio Zlatnog lava na filmskom festivalu u Veneciji i zaradio 11 nominacija za Oskara, uključujući one za najbolji film i režiju. Finiks je osvojio Oskara, kao i Hildur Gudnadoutir za originalnu muziku.

Warner Bros će objaviti "Joker: Folie à Deux" u bioskopima 4. oktobra 2024.

(Kurir.rs)

Bonus video:

13:47

OLUJA JE FILM NEZABORAVLJANJA I POMIRENJA Zlatan Vidović o ostvarenju koje je već podiglo prašinu UPUTIO MOĆNU PORUKU SRBIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja