AUTO UGLJENISAN, 59 VATROGASACA GASILO KUĆU U KOJU SE ZAKUCALA: Prve fotografije s MESTA NESREĆE koju je izazvala pijana glumica
Foto: Profimedia

STRAVIČNO

AUTO UGLJENISAN, 59 VATROGASACA GASILO KUĆU U KOJU SE ZAKUCALA: Prve fotografije s MESTA NESREĆE koju je izazvala pijana glumica

Pop kultura -

Poznata holivudska glumica En Heč doživela je tešku saobraćajnu nesreću, kada se autom zakucala u kuću u Los Anđelesu, piše Deadline.

Nesreća se desila u naselju Mar Vista oko 10.55 prepodne.

- Vozilo se kretalo velikom brzinom, ušlo je u raskrsnicu i zakucalo se u kuću - rekao je portparol losanđeleske policije za Deadline.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Auto En Heč se zatim zapalio, a glumica je sa ozbiljnim opekotinama hitno prebačena u bolnicu. CNN je objavio da je glumica En Heč u kritičnom stanju.

Kuća u koju se zakucala autom takođe je planula, a kako se navodi, 59 vatrogasaca je gasilo požar više od sat vremena.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema izvorima portala TMZ, En Hejč je pre ovog udesa imala jedan manji udes, takođe u Mar Visti, gde se zakucala u zidić na parkingu, ali odatle se odvezla. Nedugo potom, usledio je drugi, užasan udes.

Američki mediji pišu da je En vozila svoj automobil pijana, te da je u ruci sve vreme imala flašu votke.

En Hejč
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

En Hejč je poznata po ulogama u filmovima "Znam šta ste radili prošlog leta", "Šest dana, sedam noći", "Vulkan", "Povratak u raj"...

Devedesetih je podigla veliku prašinu kada je objavljeno da je u vezi sa voditeljkom Elen Dedženeres. Nakon njihovog raskida, En se udala za kamermana Kolmana Lafuna i rodila mu sina, a potom ga ostavila zbog glumca Džejmsa Tapera i rodila njemu još jedno dete.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:32

Meksička glumica Tania Mendoza izrešetana dok je čekala sina sa treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track