NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA NA SVETU POTKAČILA BIJONSE: Želi da ukloni pesmu koja uludira na njenu AFERU s predsednikom Amerike
Foto: EPA/Etienne Laurent, EPA/Nina Prommer

CEO SVET PAMTI TAJ SKANDAL

NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA NA SVETU POTKAČILA BIJONSE: Želi da ukloni pesmu koja uludira na njenu AFERU s predsednikom Amerike

Pop kultura -

Nakon što su je napali fanovi, ali i američka javnost jer na novom albumu ‘‘Renaissance‘‘ u jednoj pesmi koristi reč ‘‘spaz‘‘, kojom se u slengu uvredljivo nazivaju osobe s invaliditetom, Bijonse je odlučila da skloni tu reč iz pesme.

Naime, reč "spaz" se u medicinskom terminu odnosi na nemoćne osobe koje boluju od cerebralne paralize, a Bijonse se izvinila svima koje je uvredila.

Tim povodom oglasila se i Monika Levinski, koja je na svom profilu na Tviteru objavila: ‘‘Uhmm, kad smo već kod toga…#Partition‘‘, aludirajući na Bijonsinu pesmu iz 2013, u kojoj se spominje Levinski i jasno aludira na seks skandal između nje i tadašnjeg američkog predsednika, Bila Klintona.

Najpoznatija američka pripravnica u Beloj kući od tog skandala je samo profitirala i na njemu napravila karijeru, pa će to malo podbadanje na račun slavne R&B pevačice verovatno ostati bez komentara, ali i rezultata.

Monika Levinski zbog ljubavničkog odnosa s Bilom Klintonom kojem je pretio opoziv s funkcije predsednika, postala je globalno slavna, a slavu je iskoristila za razne poslove poput dizajniranja torbica pod svojim imenom, postala je zaštitno lice za dijetalnu ishranu, napisala je biografiju, često se pojavljivala u raznim TV emisijama, postala tražena gošća na njujorškoj društvenoj sceni i od svega je zaradila preko 40 miliona dolara.

Kasnije je otišla u London na studije socijalne psihologije, koje je i diplomirala i od tada se bavi aktivizmom i borbom protiv internet nasilja.

Podsetimo, afera između Levinski i Klintona je trajala od 1995. do 1997. godine, a na videlo je izašla 1998. godine.

Iako se Klinton od svega prvobitno ogradio poznatim rečima "nisam imao seksualni odnos s tom ženom, gospođom Levinski", dalja istraga otkrila je dokaze koji su doveli do opoziva predsednika.

Razgovore između Klintona i njegove pripravnice, koja je tada imala 22 godine, snimala je Linda Trip, koja je snimke dala tužiocu Kenetu Staru. Klinton je kasnije izjavio da mu je afera bila kratkotrajna razonoda, dok je Levinski izjavila da žali zbog svojih postupaka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

KURIR ULOVIO BIJONSE I DŽEJ ZIJA U NICI: Evo kako slavni par provodi vreme odmora na Azurnoj obali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track