EŠTON KUČER IMAO RETKU AUTOIMUNU BOLEST! Nije mogao da vidi, čuje i HODA: Pre dve godine imao sam taj ČUDNI PROBLEM!
Foto: Profimedia

TUGA

EŠTON KUČER IMAO RETKU AUTOIMUNU BOLEST! Nije mogao da vidi, čuje i HODA: Pre dve godine imao sam taj ČUDNI PROBLEM!

Pop kultura -

Poznati glumac Ešton Kučer je novoj epizodi emisije Bera Grilsa " Running Wild with Bear Grylls: The Challenge", otkrio da je bolovao od retke autoimune bolesti zbog koje nije mogao da čuje, vidi ili hoda.

- Pre dve godine imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa, koji mi je pokvario vid, pokvario mi je sluh, pokvario je moju ravnotežu - rekao je Ešton Kučer (44).

Ešton Kučer
foto: printScreen jutjub

Prema klinici "Mayo", vaskulitis podrazumeva upalu krvnih sudova zbog čega se zidovi zgušnjavaju a protok krvi kroz njih smanjuje, što može da dovede do oštećenja organa i tkiva. Postoji mnogo vrsta vaskulitisa, a većina njih je retka.

- Ne ceniš to sve dok ne nestane. Dok ne kažete: „Ne znam da li ću ikada moći ponovo da vidim, ne znam da li ću ikada moći ponovo da čujem, ne znam da li ću ikada moći ponovo moći da hodam - ispričao je glumac kojem je trebalo godinu dana da vrati snagu.

Ešton Kučer
foto: Printscreen

Dodao je da je imao sreće što je preživeo kao i da borbu sa bolesti posmatra kao dobru stvar jer su mu prepreke donele napredak da se razvija i da uspostavi kontrolu nad problemom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:25

ŠOK IZDANJE SAŠE JOKSIMOVIĆA NA KURIR TV! Glumac drastično promenio izgled, pa priznao: LJUDI SU SE KRSTILI KAD SU ME VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track