IMA OZBILJNU POVREDU PLUĆA I SVA JE U OPEKOTINAMA: Glumici se nakon saobraćajke stanje NAGLO POGORŠALO! Bori se za život!
Foto: Profimedia

PALA U KOMU

IMA OZBILJNU POVREDU PLUĆA I SVA JE U OPEKOTINAMA: Glumici se nakon saobraćajke stanje NAGLO POGORŠALO! Bori se za život!

Pop kultura -

Glumica En Heč bila je u teškom stanju neposredno nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u petak u Los Anđelesu. Njen predstavnik za medije još pre dva dana je izjavio da je glumica stabilno, a kako sada saznaje Page Six, glumica je u komi i bori se za život.

- Ubrzo nakon nesreće, En Heč je ostala bez svesti i pala u komu - rekao je njen portparol, te dodao:

- Ima značajnu plućnu povredu koja zahteva mehaničku ventilaciju, a njene opekotine zahtevaju hiruršku intervenciju.

En Hejč
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, policija Los Anđelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice kako bi se utvrdilo da li je bila pod uticajem alkohola i/ili droga u vreme nesreće.

Policajci veruju da je Heč možda bila pod uticajem alkohola kada je svojim plavim mini kuperom udarila u kuću u Los Anđelesu, uzrokujući ogroman požar.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Istraga je u toku do rezultata krvne analize. Ako se pokaže da je En bila u alkoholisanom stanju, glumica bi mogla da bude optužena za prekršaj, sudar i bekstvo - rekao je predstavnik policije.

Podsetimo, bivša partnerka kontroverzne voditeljke Elen Dedženeris i dobitnica nagrade Emmy svojim automobilom se u petak ujutru oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Hejč su izvukli iz olupine.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatru unutar oštećene kuće. Vlasnik kuće je na sreću, nepovređen.

Mediji takođe navode detalje da je En pobegla s mesta druge nesreće pre nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak "stop" i nepropisno vozila.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:27

JEZIVA SCENA U ZEMUNU! Poznata glumica sva uznemirena objavila snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track