E, OVO JE PRAVI TATIN SIN: Bruklin Bekam pozajmio kola od BOGATOG OCA pa se NEVIĐENO IZBLAMIRAO! Ceo svet gleda i NE VERUJE!
Foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PLAKANJE OD SMEHA

E, OVO JE PRAVI TATIN SIN: Bruklin Bekam pozajmio kola od BOGATOG OCA pa se NEVIĐENO IZBLAMIRAO! Ceo svet gleda i NE VERUJE!

Pop kultura -

Početkom ove nedelje Bruklin Bekam barem jednom je pomislio kako bi bilo sjajno da je neki anonimus. Bogati anonimus, doduše, ali svakako ne sin planetarno poznatog i prebogatog oca koji može da mu pozajmi McLarena vrednog 330.000 evra iz svog luksuznog voznog parka.

Da je tako, Bruklin ne bi bio stalna meta paparaca i ne bi se svet valjao od smeha na fotografije na kojima ispada nespretan lik kojem nije mesto za upravljačem superautomobila. Nije, pišu ljudi u komentarima, dovoljno samo imati love da kupiš takvo nešto - treba znati izaći i iz McLarena 765LT na kojem se vrata podižu uvis i koji je dosta nizak.

Bruklin Bekam
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako piše britanski The Sun, vlasnik automobila je Dejvid Bekam, i to je jedan od samo 765 proizvedenih u svetu. Crvene varijante ovog automobila imaju crne detalje i točkove, kao i impresivna leptir-vrata.

Osoba iza foto-aparata u Los Anđelesu dobro se zabavila snimajući mlađanog modela, fotografa, kuvara i supruga glumice i naslednice Nikole Pelc, dok se muči pri izlasku iz ove automobilske zveri.

Bruklin Bekam
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jer, trajalo je. Najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama najpre je pokušao da se izmigolji iz McLarena držeći u ruci čašu s pićem i mobilni telefon. U jednom trenutku je odustao, pa je spustio stvari da bi imao slobodne ruke i napokon je uspeo da se "oslobodi" luksuznog zagrljaja.

Do sledećeg pokušaja izigravanja face po kraju u tatinom autu Bruklin će, očigledno, morati da vežba. Može da vozi i vintidž Jaguar, navodno vredan više od 400.000 evra, koji je preuređen i sada "ide na struju" i koji je njemu i Nikoli, s kojom se venčao na raskošnom slavlju u aprilu, poklonio tata Dejvid Bekam.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track