POBEDNICI EVROVIZIJE UCENJUJU CRNOGORCE: Ako ne otkažu NINI KRAVIZ i pored ugovora NEĆE NASTUPITI NA SEA DANCE FESTIVALU!
Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Ukrajinci prave problem

POBEDNICI EVROVIZIJE UCENJUJU CRNOGORCE: Ako ne otkažu NINI KRAVIZ i pored ugovora NEĆE NASTUPITI NA SEA DANCE FESTIVALU!

Pop kultura -

Pobednici ovogodišnje Evrovizije, Kaluš Orkestar (Kalush Orchestra), pozvali su juče putem Instagrama svoje fanove da podrže, kako su rekli, "čišćenje scene" na kojoj treba da nastupe u Crnoj Gori.

Od organizatora Sea Dance festivala traže da otkažu nastup “ruske pevačice”, odnosno jedne od najpoznatijih i najuspješnjih ženskih DJ-eva i producentkinja na svetu, Nine Kraviz koja je nastupala i na Egzitu.

Exit, Festival, Nina Kraviz
foto: Promo

Već su pisali organizatoru da joj otkažu gostoprimstvo, a ako ne bude išlo, onda neće nastupiti.

"Jou, pozdrav svima. Uglavnom, trebalo je da nastupamo na jednom festivalu, ali su stavili neku rusku pevačicu i to je katastrofa. Već smo pisali organizatoru da nju maknu. A ako ne bude išlo, onda naravno da nećemo tamo nastupiti. I želimo da vas sve zamolimo da svi zajedno napišemo da ona ode odatle i da tamo nastupa samo normalna ekipa”, poručili su iz Kalush Orchestra u videu objavljenom na zvaničnoj Instagram stranici i uputili fanove na Instagram stranicu Sea Dance festivala.

Sea dance, Exit, Crna Gora, Buljarica, festival, Nile Rodgers, Lost Frequencies
foto: Promo

Crnogorski dnevni list "Vijesti" je od organizatora Sea Dance festivala zatražio komentar, za sada ćute, a obećali su da će se oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Inače, Sea Dance festival se održava od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica. Kalush Orchestra je trebalo da nastupi iste večeri kad i Nina Kraviz, u nedjelju 28. avgusta, na zatvaranju festivala.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

OVO JE DOKAZ DA KONSTRAKTA MOŽE DA POBEDI Otkrivamo kakva je atmosfera uoči početka Evrovizije SRBI SE OKUPLJAJU U VELIKOM BROJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track