OTERALI SU ME OD KUĆE: Posle 17 godina u Dubaiju Vesna Trivalić otkrila tajnu odlaska, ali i zašto se vratila u svoju zemlju
Foto: Dado Đilas

priznala

OTERALI SU ME OD KUĆE: Posle 17 godina u Dubaiju Vesna Trivalić otkrila tajnu odlaska, ali i zašto se vratila u svoju zemlju

Pop kultura -

Vesna Trivalić je jedna od naših najcenjenijih glumica, a replike iz nekih njenih kultnih uloga se i dalje citiraju. Ona je napustila Srbiju i otišla u Dubaji, manje je glumila u domaćim osvarenjima jer se posvetila porodici.

Vesna Trivalić, Otvorena Vrata, Cakana
foto: Printscreen/Youtube

U nekom trenutku se opet vratila u rodnu zemlju zbog posla, pa je jednom prilikom otkrila ko joj je dao najveću podršku.

Glumica je istakla da ju je njena porodica nagovorila da "ode od kuće".

"I dolazim ja, idu oni, pa će biti lakše sad od sledeće godine. Divno je, raduju se i oni zbog mene. Oni su me i gurnuli, oterali od kuće", rekla je ona.

Glumica smatra da je u životu prodica najbitnija.

Vesna Trivalić, Otvorena Vrata, Cakana
foto: Printscreen/Youtube

"Porodica drži leđa, drži snagu", dodala je ona tada.

Ove godine je učesvovala u snimanju treće sezone popularne serije "Dug mora", a tada je otkrila i detalje koji očekuju fanove ove serije.

Ona je istakla da je sa kolegama na setu kao sa familijom.

02:12

OVAKO SADA IZGLEDA VESNA TRIVALIĆ! Popularna glumica vraća se u Srbiju nakon 17 godina SVI PRIMETILI JEDNO NA NJOJ!

- Mi smo kao familija, koja dugo živi daleko jedna od drugih, koja od 2018. godine provodi vreme zajedno. Dramatuški likovi će sada otkrivati svoje dugove jedni prema drugima, sada će se to drugačije zakuvavati. I Anđa je dobila svoj komad muke, koji će deliti sa ljudima ispred kamere - kaže Vesna Trivalić.

Glumica se u Srbiju vratila nakon što je sedamnaest godina provela u Dubaiju.

Jedna od najboljih srpskih glumica promenila je adresu stanovanja zbog svog izabranika, karijeru je ostavila po strani, a svoj privatni život drži podalje od medija. Glumi se vratila tek pre nekoliko godina, a mnogi su mišljenja da se nije uopšte promenila.

Vesna Trivalić
foto: Kurir televizija

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track