FOTKE SLOBODE MIĆALOVIĆ IZ PARIZA POKAZUJU SAV RASKOŠ U KOME UŽIVA: Glumica pokazala šta je jela i s kim se grlila u GRADU LJUBAVI
Foto: Printscreen Instagram

LEPOTA

FOTKE SLOBODE MIĆALOVIĆ IZ PARIZA POKAZUJU SAV RASKOŠ U KOME UŽIVA: Glumica pokazala šta je jela i s kim se grlila u GRADU LJUBAVI

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović se nakon Crne Gore sa sestrom Draganom i ćerkama Milom i Verom uputila u Pariz, gde se s njima uživa u čarima francuske prestonice.

Sestre Mićalović svakodnevno objavljuju zanimljive fotografije i snimke iz grada ljubavi, te je tako napravila čitavu galeriju fotografija s odmora koji će sigurno dugo pamtiti.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Raskoš ih je okruživala na svakom koraku, a imamo prilike da vidimo i gde su bile, kako su se provodile, te kako su se odmarale.

Inače, na odmoru u Parizu Slobodinoj sestri, Dragani Mićalović, dogodila se zanimljiva i neočekivana situacija, kada je na jednom trgu srela uličnog svirača koga je pre deset godina upoznala letujući u Hrvatskoj.

Da sestre Mićalović vole da uživaju i s uličnim sviračima pokazale su nam nedavno, kada su takođe iz Pariza objavile snimak na kome sede na trgu i pevaju uz uličnu svirku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

Sloboda i Dragana Mićalović pevaju na ulicama Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track