I KAJLI MINOG UŽIVA NA JADRANU: Slavna pevačica letuje U KOMŠILUKU, a evo u kakvom LUKSUZU odseda i koliko to KOŠTA! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen

UŽIVA

I KAJLI MINOG UŽIVA NA JADRANU: Slavna pevačica letuje U KOMŠILUKU, a evo u kakvom LUKSUZU odseda i koliko to KOŠTA! (FOTO)

Pop kultura -

Australijska muzička diva Kajli Minog prvi put letuje u Hrvatskoj. Slavna pevačica, koja je prodala više od 80 miliona nosača zvuka širom sveta, u centru Rovinja unajmila je vilu s pet zvezdica, gde joj društvo prave prijatelji i poslovni saradnici.

Reč je o vili Mademoiselle, smeštenoj u neposrednoj blizini marine i raskošne rovinjske hotelijerske rivijere. Vlasnik zbog poverljivosti podataka gostiju nije hteo da komentariše Kajlin boravak u vili, iako se na snimcima RTL-a to jasno vidi. Ipak, za 24sata.hr je otkrio detalje unutrašnjosti luksuznog zdanja od 400 kvadrata.

vila u Rovinju
foto: Printscreen

- Kuća uključuje podrum, prizemlje i prozor i može da ugosti osmoro ljudi. Ima četiri spavaće sobe, a svaka od njih ima svoje kupatilo, te može funkcionisati kao zasebni apartman - kaže vlasnik za pomenuti medij.

Dodaje da kuću ipak iznajmljuje kao jedinstvenu celinu, na minimalno pet uzastopnih noćenja. Između 30. jula i 20. avgusta cena noćenja u vili Mademoiselle iznosi 1.500 evra, a u kasnijim terminima 1.300 evra.

Vila odiše avangardnim i art deko elementima, a vlasnici navode da unutrašnjost crno-belim koloritom odaje počast legendarnoj francuskoj modnoj dizajnerki Koko Šanel, po kojoj je i dobila ime.

vila u Rovinju
foto: Printscreen

Prizemlje uključuje dnevni boravak, trpezariju i kuhinju, a u celosti je velikim kliznim stenama povezano s bazenom i terasom. U podrumskoj kuhinji gosti mogu neometano da se zabavljaju i puštaju muziku jer je zvučno izolovan, otkrio je vlasnik, te dodao kako je Mademoiselle tzv. pametna kuća, kroz čiju je unutrašnjost provučen napredni stereo sistem.

Moguće je da je upravo to privuklo Kajli u rovinjsku vilu. Naime, njeni fanovi su uvereni kako je kuću "pretvorila" u muzički studio jer sprema novi album, koji će izbaciti početkom sledeće godine.

vila u Rovinju
foto: Printscreen

U prilog tome ide i podatak da se pevačica u Rovinju okružila svojim timom, tekstopiscima i producentima.

Među njima je i Skaj Adams, koji je s Kajli sarađivao na njenom posljednjem albumu, "Disco". Skaj je na društvenim mrežama objavio video iz prizemlja vile, na kojem se vidi različita muzička oprema, ali i još jedan Kajlin saradnik, Kiris Hjuston, s gitarom.

Među fanovima se šuška da Kajli u Hrvatskoj u tajnosti boravi već mesec dana. Ipak, čini se da u Rovinju neće ostati još dugo jer je vila od subote opet dostupna za najam.

Kajli Minog
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

"To nije prvi put da našu destinaciju posećuju poznate ličnosti. Naravno, kad one dođu kod nas, traže diskreciju jer oni su tu u privatnom aranžmanu, boravili na svojim jahtama ili u nekom od naših najboljih hotela", rekla je direktorka Turističke organizacije Rovinj Odete Sapač za RTL.

Iz vile, u kojoj Kajli boravi većinu vremena, čuje se muzika i glasan smeh. Pevačica u grad izlazi skoro svako veče.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

05:17

LOŠE VESTI ZA SRBE KOJI PLANIRAJU LETOVANJE U GRČKOJ: Rat u Ukrajini DRASTIČNO uticao na cene MNOGI ĆE SE RAZOČARATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track