NE OČEKUJEMO DA ĆE PREŽIVETI: Oglasila se OČAJNA PORODICA glumice koja se bori za život! Njihova poruka slama srce!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NA APARATIMA JE

NE OČEKUJEMO DA ĆE PREŽIVETI: Oglasila se OČAJNA PORODICA glumice koja se bori za život! Njihova poruka slama srce!

Pop kultura -

Porodica glumice En Heč rekla je da se ne očekuje da će glumica preživeti težak udes u kojem je njeno vozilo prošlog petka progutao plamen.

Hečina porodica je u izjavi za medije preko predstavnika rekla da je pretrpela tešku anoksičnu povredu mozga i da je sada na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo može li da postane donatorka organa, prenosi The Guardian.

"Želimo da se zahvalimo svima na lepim željama i molitvama za Enin oporavak i da se zahvalimo predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za En u Grosmanovom centru za opekotine u bolnici West Hills. Nažalost, zbog svoje nesreće En Heč pretrpela je tešku anoksičnu povredu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživeti", stoji u saopštenju.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"En je imala ogromno srce i dirnula je svakoga koga je srela svojom velikodušnošću. Imala je više od svog izvanrednog talenta, smatrala je širenje dobrote i radosti svojim životnim poslom. Biće zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svetlosti", dodaje se u izjavi.

Policija istražuje da li je bila pod uticajem opijata

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje da li je Hejč bila pod uticajem supstanci u vreme incidenta nakon vađenja krvi, ali da je "potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve supstance koje su davane u bolnici", rekla je policajka Eni Hernandez.

En Hejč
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejč se u petak zabila svojim automobilom u kuću u četvrti Mar Vista u Los Anđelesu, u blizini svoje kuće. Sudar je izazvao požar koji je trebalo gasiti sat vremena. Stanarka kuće prošla je bez povreda, a komšije su za Fox News rekle da se auto probio kroz kuću.

"Prozori su bili razbijeni, pa sam otvorio zadnja vrata auta. Heč je odgovorila i rekla da nije dobro, pa je to bilo teško. Znam da je nisu izvukli iz auta dok vatra nije bila gotovo ugašena", kazao je komšija.

Inače, Heč je poznata po ulogama u filmovima kao što su "Psiho", "Donnie Brasco" i "Cedar Rapids", a između 1997. i 2000. godine je bila u ljubavnoj vezi s voditeljkom Elen Dedženeris.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:27

JEZIVA SCENA U ZEMUNU! Poznata glumica sva uznemirena objavila snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track