MOJ BRAT I JA SMO IZGUBILI MAMU! Oglasio se sin En Heč nakon sudara, pa emotivnim rečima slomio sve: Počivaj u miru, VOLIM TE!
Foto: Profimedia

TUGA

MOJ BRAT I JA SMO IZGUBILI MAMU! Oglasio se sin En Heč nakon sudara, pa emotivnim rečima slomio sve: Počivaj u miru, VOLIM TE!

Pop kultura -

Glumica En Heč juče je preminula nakon šest dana u bolnici, koji su usledili kao posledica stravične nesreće koja se dogodila prošlog petka.

Nakon ovog strašnog gubitka oglasili su se njeni sinovi.

En Hejdž
foto: Profimedia

- Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te - rekao je Homer, prenosi "Pipl".

Porodica glumice je saopštila:

- Izgubili smo danas najsjajniju svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, ljubaznu majku i odanog prijatelja. En će duboko nedostojati, ali ona živi kroz prelepe sinove, svoj kultni radi i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je u istini, širi poruku ljubavi i prihvatanja i nastaviće da ima trajni uticaj.

En Hejdž
foto: Profimedia

En Heč je prošlog petka udarila kolima u garažu privatne kuće u Kaliforniji. U toj nesreći i požaru koji je izbio zadobila je teške povrede. Pre nekoliko dana upala je u komu, a juče je njena porodica saopštila da je glumica doživela moždanu smrt. Proglašena je mrtvom u skladu sa kalifornijskim zakonom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track