UDAJE SE UNUKA DŽOA BAJDENA Sprema venčanje na OVOM mestu, a TAJNA SLUŽBA presrećna zbog te odluke: Evo kad će stati na ludi kamen
Foto: Profimedia

VOLE SE PUNO

UDAJE SE UNUKA DŽOA BAJDENA Sprema venčanje na OVOM mestu, a TAJNA SLUŽBA presrećna zbog te odluke: Evo kad će stati na ludi kamen

Pop kultura -

Najstarija unuka američkog predsednika Džozefa Džoa Bajdena Naomi Bajden staje na ludi kamen sa svojim partnerom Piterom Nilom, sa kojim je u vezi već 3 godine, a tim pomodom je pre nekoliko dana organizovala zabavu.

Naomi Bajden (28) je na Instagramu objavila seriju fotografija sa te proslave, na kojoj su bile i Naominina majka, bivša supruga Hantera Bajdena Ketlin Bul, i njena sestra Mejzi, piše "hollywoodlife.com".

Unuka Džoa Bajdena je slavila u beloj odevnoj kombinaciji koju su činile suknja i bluza top izreza sa pufnastim rukavima. Stajling jedodatno ukrasila cvetnim vencem za kosu.

Venčanje je zakazano za 19. novembar i biće upriličeno u Beloj kući što je obradovalo Tajnu službu kojoj će posao na sigurnoj lokaciji biti mnogo olakšan. Domaćini svečanosti biće Džo i Džil Bajden.

Naomi Bajden
foto: printscreeen

- Predsednik i prva dama, mladenci i njjihovi roditelji su još u fazi planiranja svih svadbenih detalja i raduju se objavljivanju dodatnih informacija narednih meseci - rekla je ranije direktorka za komunikacije dr Džil Bajden Elizabet Aleksander.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track