SRPSKA MANEKENKA TUŽILA MILIJARDERA KOD KOG JE PALA I OSTALA U KOLICIMA: Bespomoćno visila 2 sata, a on joj ponudio SIĆU IZ DŽEPA
Foto: Instagram Printscreen, Youtube Printscreen

tužno

SRPSKA MANEKENKA TUŽILA MILIJARDERA KOD KOG JE PALA I OSTALA U KOLICIMA: Bespomoćno visila 2 sata, a on joj ponudio SIĆU IZ DŽEPA

Pop kultura -

Srpska manekenka Simona Andrejić doživela je stravičnu nesreću 2019. godine zbog koje je završila u kolicima.

Naime, ona je doživela nezgodu kada je na imanju vijetnamskog milijardera Čin Čua tokom vožnje na žičari svom silinom udarila u drvo, a potom se tamo i zaglavila.

Nesreća se desila imanju milijardera koje se nalazi u Vestčesteru, u Njujorku, a on je pozvao grupu mladih modela da tog kobnog dana posete njegov dom.

Čin Ču
foto: Youtube screenshot

Ona je tada velikom brzinom udarila u drvo, a silina udarca ju je zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, preneli su tada američki mediji.

Odmah je prevezena u lokalnu bolnicu, a potom i helikopterom prebačena u bolnicu "Yale New Haven", jednu od najpoznatijih u tom okrugu. Američki spasioci su tada utvrdili da je Simona polomila karlicu na nekoliko mesta zbog čega je završila u invalidskim kolicima, zadobila je i povredu ruke.

Uprkos tome što je na njegovom imanju doživela nezgodu, milijarder je, kako su pisali strani mediji, posle svega obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve", pa ju je smestio u hotel sa pet zvezdica i dao joj luksuzni "rols-rojs" za redovne vožnje na brojne lekarske preglede.

Ponudio joj je i kao odštetu nekoliko hiljada dolara mesečno do kraja te godine, što su mnogi prokomentarisali da je "u pitanju sića", međutim Simona je s obzirom na težinu povreda odbila i zahteva višemilionsku odštetu što je razbesnelo Čin Čua.

On je zapretio srpskoj manekenki da će joj uskratiti i dosadašnju pomoć, ali ona je istrajala u svojoj nameri. Simona je dobrovoljno napustila hotel i odlučila da ga tuži, tada se pisalo i da su pokušali da je zastraše.

Inače, Ču je razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a tada se prema pisanju Daily Mail-a zabavljao sa izvesnom Ruskinjom.

Simona je bila vezana za invalidska kolica nekoliko meseci, ali se oporavila i vratila karijeri modela. Ona je radila revije za najpoznatije modne svetske brendove kao što su Kelvin Klajn, Dior, Đanfranko Fere, Dolče i Gabana, Lanvin... Bila je i u editorijalima za Vog, El i Kosmopolitan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track