SULTANIJA HUREM BLISTA NA NASLOVNICI POZNATOG ČASOPISA: Megapopularna glumica se SLIKALA i izgleda kao 1.000.000 $! (FOTO)
Foto: Profimedia

gluma

SULTANIJA HUREM BLISTA NA NASLOVNICI POZNATOG ČASOPISA: Megapopularna glumica se SLIKALA i izgleda kao 1.000.000 $! (FOTO)

Pop kultura -

Turska glumica Merjem Uzerli fotografisala se za tursko izdanje Voga. Popularna sultanija Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", napravila je par slika za turski Vog, na kojima izgleda fenomenlano.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Turska megazvezda je ovom prilikom boravila u Herceg Novom, tačnije u kompleksu "Portonovi". Inače popularna Hurem, tražena je za fotografisanje u mnogim modnim katalozima.

Ona je učestvovala u mnogobrojnim reklamama, brojnim modnim katalozima, reklamiranju brojnih modnih brendova i parfema.

Podsetimo prelepa glumica osvojila je svet svojom ulogom sultanije Hurem u megapopularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni". Za ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni" dobila je brojna priznanja, uključujući nagradu Zlatni leptir. Radila je kao model za vodeće časopise kao što su Elle, Marie Claire i InStyle.

Merjem je o ulozi sultanije Hurem jednom prilikom izjavila:

- Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija - rekla je ona tada.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track