03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

KURIR Televizija

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Pop kultura -

Razvod popularne glumice Anđelke Prpić i dan danas intrigira javnost, a u medijima su se pojavile razne spekulacija da joj je dugogodišnji brak okončan zbog vrelih scena sa kolegom Draganom Mićalovićem.

Prema pisanju medija, glumičin muž je bio ljubomoran, što je doprinelo pucanju braka, a pred kamerama Kurir televizije popularna glumica progovorila je o novom zaljubljivanju.

Anđelka Prpić
foto: Kurir televizija

Ona je otkrila da nema ništa protiv da se ponovo ludo zaljubi, a prokomentarisala je i svoje kolege kao frajere.

- Zašto da ne, ljubav oplemenjuje čoveka - rekla je Anđelka, a na pitanje novinara kako vidi svoje kolege zagonetno je odgovorila:

- Svaki čovek je individua za sebe, pa tako bilo koga bilo koje profesije treba posmatrati - diplomatski je odgovorila lepa glumica kroz smešak.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track