PRVE SLIKE SA VENČANJA GLUMAČKOG PARA: Pakleni STO već spreman za ODLIČAN PROVOD, a njima svi govore da su sledeći! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

oni su sledeći!

PRVE SLIKE SA VENČANJA GLUMAČKOG PARA: Pakleni STO već spreman za ODLIČAN PROVOD, a njima svi govore da su sledeći! (FOTO)

Pop kultura -

Svadba Branislava Baneta Trifunovića i Tihane Lazović održava se danas na salašu kod Novog Sada, a kako bi se proslavila ljubav glumačkog para okupilo se veliko društvo.

Mladi par danas će izgovoriti sudbonosno da, a dobru atmosferu zagarantovali su muzičari Neno Belan i Dino Šaran i njegove Letu štuke, kao i Severina koja stiže kao specijalno iznenađenje za Tihanu.

Branislav Trifunović
foto: Privatna Arhiva

I njihovi gosti su spremni za neverovatno veselje, a ako je suditi prema instagram profilu, čini se da će "pakleni sto broj 7" biti glavni krivac za dobar provod. Tu se se našle glumice Aleksandra Janković i Jelena Đokić u društvu reditelja Dalibora Matanića, tu su i Gordan Kičić i Kokan Mladenović, a među okupljenima se našao i par, za koji mnogi govore da će biti sledeći koji će stati na ludi kamen, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković.

Podsetimo, Bane je pak jednom prilikom ispričao da se ljubav među njima nije desila na snimanju serije "Tajkun", u kojoj je i njegova izabranica igrala. Tada su i izjavili da njih dvoje vezuje mnogo više stvari sem glume, pa ujedno važe za velike ljubitelje prirode.

Branislav Trifunović
foto: Printscreen

- Trudimo se da putujemo, volim da joj pokazujem neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji, kojih ima, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje ne samo Tihana već ko god da mi je gost može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam - rekao je glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja