BIVŠA ILONA MASKA ŽELI DA IMA VAMPIRSKE ZUBE I UŠI KAO VILJENAK! Stigao njegov MUNJEVIT odgovor: Evo šta je rekao mami svoje dece!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

BIVŠA ILONA MASKA ŽELI DA IMA VAMPIRSKE ZUBE I UŠI KAO VILJENAK! Stigao njegov MUNJEVIT odgovor: Evo šta je rekao mami svoje dece!

Pop kultura -

Pevačica Grajms, bivša Ilona Maska, je pre nekoliko godina posetila plastičnog hirurgra jer je mislila da bi trebalo da nešto promeni na sebi kako se bliži polovini četvrte decenije.

Pitala je zatim pratioce na Tviteru da joj kažu koja promena na licu bi joj najbolje pristajala. Izrazila je zatim želju za krunicama za vampirske zube i ušima viljenaka, uz pitanje da li je neko radio zahvat - koji se naziva "vilinske uši" i koji je prošle godine bio pravi hit u Kini.

- Bojim se se da će hrskavica uha teško zarastati. Ova operacija je posebno rizična za muzičare, ali ja sam je želela celog života. Zanimaju me iskustva ljudi! - napisala je Grajms, a Mask (51) joj je odgovorio da je najbolje da ne ode na operaciju odnosno da negativne strane nadmašuju prednosti, prenosi "Pipl"

Ilon Mask sa pevačicom ima dvoje dece kojima su dali imena X Æ A-Xii (Ks A-Ksii) i Eksa Dark Sidrela. Iza sebe ima tri braka, dva puta se ženio istom ženom. Otac je devetoro dece.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track