ZVEZDU PARTIZANA DAME SU OBOŽAVALE, A DANAS GA NIKO NE BI PREPOZNAO! Promenio imidž, oćelavio je i potpuno OSEDEO: Znate li ko je?
Foto: screenshot Arenasport

NEVEROVATNO

ZVEZDU PARTIZANA DAME SU OBOŽAVALE, A DANAS GA NIKO NE BI PREPOZNAO! Promenio imidž, oćelavio je i potpuno OSEDEO: Znate li ko je?

Pop kultura -

Mateja Kežman, bivša zvezda Partizana, za kojim su dame gubile glavu danas izgleda toliko drugačije da bi golgetera prepoznali samo odlični poznavaoci fudbala, koji imaju oštro oko.

Mateja Kežman
foto: Printskrin

Izgleda da godine nisu mazile fudbalsku zvezdu, pa je sada oćelavio i osedeo, te je gotovo neprepoznatljiv. Kežman je i ranije imao transformacije izgleda, pa je nosio dugu bradu, ali njegov najnoviji imidž je nešto na šta su se ljudi iznenadili.

Mateja Kežman
foto: Damir Dervišagić

Nekadašnja zvezda Partizana karijeru je započeo u FK Zemun, a nakon crno-belih igrao je za vrhunske tipove poput Čelsija, Atletiko Madrida, Fenerbahčea, PSŽ-a, da bi karijeru završio u Aziji. Za reprezentaciju je nastupao 49 puta i postigao 19 golova, a osim njegovog neverovatnog fudvalskog iskustva zauvek će ostati zapamćeno i da ova zvezda Partizana ima neverovatno srce, a to je i dokazao kada je porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja ima šestoro dece, kupio stan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:23

TOP 10 RAZVODA NA ESTRADI: Najskandalozniji raskidi poznatih srpskih parova (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track