BOŽE, ŠTA JE OVO! U Srbiji su ove papuče sinonim za modni PROMAŠAJ, a Pamela ih NOSI: Za KROKS ŠTIKLE dala preko 70.000 DINARA!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

BOŽE, ŠTA JE OVO! U Srbiji su ove papuče sinonim za modni PROMAŠAJ, a Pamela ih NOSI: Za KROKS ŠTIKLE dala preko 70.000 DINARA!

Pop kultura -

Pamela Anderson oduvek privlači pažnju gde god da krene i šta god da radi. I dok je ta pažnja gotovo uvek pozitivna, sada je uspela da izazove veliki broj prilično negativnih komentara.

Naime, Pamela se odlučila da ponese papuče na štiklu, koje su prilično nepopularne i koje zahtevaju veliku hrabrost, koju glumica očigledno ima.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Naime, reč je o upečatljivom modelu Madame Mule, modnoj kolaboraciji Crocs - Balenciaga. Ovakav model može se naći u crnoj, beloj, ljubičastoj i zelenoj boji, a da biste kupili ovakve papuče potrebno je da izdvojite oko 625 dolara, odnosno oko 74.000 dinara.

Pamela je svoje krokserice ukombinovala sa belom majicom i lalnenim pantalonama do članaka. Belu kombinaciju začinila je neobičnom torbom od pruća koja podseća na korpu.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Kroksice na štiklu, ipak se mnogima ne dopadaju, iako je činjenica da Pamela može zaista da ih ponese i svejedno izgleda odlično. Posebno u Srbiji ove papuče važe za modni promašaj, koji ima gotovo svaka osoba, a koristi se za po kući. Da li biste nosili ove papuče-štikle?

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja