IMAJU 12 GODINA I SKORO 2 MILIONA PRATILACA! Najlepše bliznakinje na svetu su porasle, ali ne dobijaju samo one komplimente
Foto: Printscreen/Instagram

Prelepe na mamu

IMAJU 12 GODINA I SKORO 2 MILIONA PRATILACA! Najlepše bliznakinje na svetu su porasle, ali ne dobijaju samo one komplimente

Pop kultura -

Ava Mari i Lea Rous rođene su 2010. godine, a jako kratko po rođenju proglašene su najlepšim bliznakinjama na svetu, te je ceo svet znao za njih još pre nego što su prohodale.

Sestre Bliznakinje, Ava Mari, Lea Rous, Modeling
foto: Printscreen/Instagram

Njhova prirodna lepota je neopisiva. Imaju savršen ten, svilenkastu plavu kosu i čistu kožu i simetrična lice, a od najranijeg detinjstva njihovu majku Džeki Klements, pitali su zašto ih ne bi upustila u svet modelinga:

- Ljudi su mi stvarno govorili: "Vau, tako su lepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih uključite u modeling".

One imaju i starijeg brata, te kada je Džeki odlučila da pokuša sa modelingom, kada su devojčice imale oko 6 meseci, shvatila je da to nije izvodljivo, zbog prezahtevnih obaveza koji je taj život nametao, a koje su uticale na celu njihovu porodicu.

- Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak - rekla je Džaki i dodala da je sačekala 7. rođendan devojčica kako bi mogle same da donesu odluku da li žele da se bave modelingom.

- Rekla sam ćerkama, da ako su spremne, mogu pored plesa i plivanja, da se bave i modelingom - ispričala je ova mama, uz komentar da su tada počele da skaču od sreće i da su jedva čekale da počnu. Džeki je istakla i da Ava i Lea vole da nastupaju i da budu u centru pažnje.

Tada im je otvorila i Instagram nalog, a devojčice danas, sa 12 godina, imaju više od 1.8 miliona pratilaca. No, nisu samo one te koje dobijaju komplimente - i pojava njihove mame izaziva oduševljenje, a fanovi joj redovno poručuju da i ona treba da se bavi modelingom, te da je jasno na koga su bliznakinje nasledile lepotu.

S druge strane, često se suočava i sa kritikama da je loš roditelj koji pritiska svoju decu, da zarađuje na njima, te da Ava i Lea izgledaju tužno dok poziraju.

- Da li ste upoznali moje ćerke? Očigledno niste, čim dajete ovakve komentare. Cenim vašu brigu, ali moje devojčice su dobro! One su srećne. Imaju neverovatno detinjstvo, puno prijatelja sa kojima se stalno igraju. Jedna poza ne definiše njihovu ličnost ili kvalitet života - napisala je ova Amerikanka.

Odgovorila je i na pitanje zašto su bliznakinje na većini fotografija profesionalno našminkane.

- Industrija to zahteva od njih - kratko je prokomentarisala.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track