PROSLAVILE JE SCENE S*KSA U BAZENU I PLESA PO STRIPTIZ BARU: Svet ludeo za PLAVUŠOM 90-ih, a dugo nije mogla da OSTVARI OVU ŽELJU!
Foto: Profimedia

SEĆATE LI JE SE?

PROSLAVILE JE SCENE S*KSA U BAZENU I PLESA PO STRIPTIZ BARU: Svet ludeo za PLAVUŠOM 90-ih, a dugo nije mogla da OSTVARI OVU ŽELJU!

Pop kultura -

Glumica Elizabet Berkli postala je poznata sredinom 1990-ih u filmu „Showgirls” kada je publici priuštila jednu od najprovokativnijih scena u istoriji kinematografije.

Elizabet je igrala ulogu Naomi, devojke koja dolazi u Las Vegas i postaje jedna od glavnih zabavljača u gradu kockanja i promiskuiteta. Scene u kojima vodi ljubav u bazenu, kao i one u kojima pleše po striptiz baru, postale su kultne, donele su joj status seks simbola, ali i zapečatile njenu karijeru.

Karijera, Gluma, Holivud, Glumica, Striptizeta, Mržnja, Elizabet Berkli
foto: Youtube Printscreen

Elizabeta je 1995. godine dobila dve Zlatne maline za kontroverzni film koji su kritičari osudili. Izabrana je za najgoru glumicu na svetu i najgoru debitantkinju, a kritičari su joj poručili da dobar izgled nije jedino što je potrebno za uspeh u Holivudu.

Elizabet Berkli
foto: Printscreen

Nakon toga odigrala je još nekoliko neprimećenih uloga i danas se retko pojavljuje u javnosti, ali su je paparaci uhvatili u šetnji Los Anđelesom, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

50-godišnja Elizabet nedavno je, po svemu sudeći, dobila nekoliko kilograma viška, koje vešto krije na društvenim mrežama. Nismo ni navikli da je gledamo onako opuštenu, bez šminke i glamuroznih krpica, a čini se da nije očekivala ni da će je neko fotografisati. Sasvim drugačije je izgledala pre dve godine, kada je snimila nove epizode ​​serije „Saved by the bell” u kojoj je započela karijeru kao Džesi Spano, ali je zbog slabe gledanosti ribut posle dve sezone otkazan.

Karijera, Gluma, Holivud, Glumica, Striptizeta, Mržnja, Elizabet Berkli
foto: Profimedia

Što se privatnog života tiče, Elizabet ima sina Skaj Kola sa suprugom Gregom Lorenom, kojeg je rodila u 40. godini, nakon što je dugo pokušavala da zatrudni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track