IZNENADA PREMINULA POZNATA GLUMICA I MODEL U CVETU MLADOSTI: Imala je samo 32 godine, a razlog smrti je šokirao njene obožavaoce
Foto: Profimedia

ogromna tuga

IZNENADA PREMINULA POZNATA GLUMICA I MODEL U CVETU MLADOSTI: Imala je samo 32 godine, a razlog smrti je šokirao njene obožavaoce

Pop kultura -

Južnoafrički model i glumica Čarlbi Din (Charlbi Dean) preminula je u ponedeljak u Njujorku. Imala je 32 godine.

Din je bila poznata po ulogama u seriji "Black Lightning" i filmu "Triangle of Sadness" reditelja Rubena Ostlunda (48).

Čarlbi Din
foto: Profimedia

Predstavnici njene porodice u izjavi su rekli da je ona umrla nakon "neočekivane iznenadne bolesti", što je šokiralo njene obožavaoce širom sveta.

Rođena je u Kejp Taunu kao Čarlbi Din Krek 5. februara 1990. Veoma rano je počela da se bavi manekenstvom, već sa šest godina. Uz Džona Kliza (82) i Troja Sivana (27) pojavila se u komediji "Spud" 2010. godine. Istu ulogu je ponovila u nastavku filma 2013., a uskoro se pojavila u CBS-ovoj seriji "Elementary".

Pojavila se u filmovima "Don't Sleep", "An Interview With God", "Death Race 3: Inferno", "Blood in the Water", "Don't Sleep", "Porthole".

Čarlbi Din
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih uloga bila joj je u filmu "Triangle of Sadness" uz Vudija Harelsona (60) i Harisa Dikinsona (26).

U tom filmu je glumila manekenku Jaju koja je zajedno s dečkom Karlom (Haris Dikinson) krstari svetom visoke mode.

Čarlbi Din
foto: Profimedia

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Kanu u maju ove godine i osvojio je Zlatnu palmu, najveću nagradu koja se dodeljuje na tom festivalu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:55

IDEJA VITEŠTVA U SRBIJI NIKAD NIJE UMRLA Jedan mladić pravi oklope kakve je imao despot Lazarević ZNATE LI ŠTA SU BRNJE i BASINET?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track