CEO SVET JE ZOVE SKANDALOZNA! Bila je MALOLETNA PROSTITUTKA, a onda je UHVAĆENA sa 2 FUDBALERA: Porodica ne želi da čuje za nju!
Foto: Printscreen/Instagram

svi su samo o njoj pričali

CEO SVET JE ZOVE SKANDALOZNA! Bila je MALOLETNA PROSTITUTKA, a onda je UHVAĆENA sa 2 FUDBALERA: Porodica ne želi da čuje za nju!

Pop kultura -

Zahija Dehar dobro je poznata u Francuskoj, ali i širom sveta nakon skandala iz 2010. godine, kada se našla u centru skandala sa fudbalerima Karimom Benzemom i Frankom Riberijem.

Zahija Dehar
foto: Printscreen/Instagram

Rođena je u Alžiru 25. februara 1992. godine, a sa deset godina se sa bratom seli u Francusku, gde 6 godina kasnije, kao maloletnica, počela da se bavi prostitucijom, od čega je prema nekim navodima zarađivala i do 20.000 evra mesečno.

Ispostavilo se da će je najsariji zanat vinuti do nebesa. Ona je 2010. godine, uhvaćena sa fudbalerima Karimom Benzemom i Frankom Riberijem, od kojih je za jedno veče dobila 700 evra, a ubrzo je usledio i poziv na sud. Tada je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina". Pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera, koja ih je teretila za zavođenje maloletnice Zahije Dehar 2010. godine.

Zahija Dehar
foto: Printscreen/Instagram

Od tog trenutka je njena karijera "eksplodirala", pa je bila na naslovnim stranama mnogih svetskih novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

Zahija Dehar
foto: Printscreen/Instagram

Njen otac i dalje živi u Alžiru i odrekao se je nakon što su isplivale optužbe i seks skandal. U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Zbog nje je Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

Ona je danas glumica, koja iza sebe ima čuvene uloge u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", a u međuvremenu je ogroman medijski publicitet iskoristila i postala dizajner donjeg veša.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track