DIKAPRIO NAŠAO NOVU DEVOJKU! Prethodna veza mu se nije ni OHLADILA, a on već šeta mlađanu Ukrajinku, evo koliko ima godina
Foto: Profimedia, Instagram

svi odbrojavaju

DIKAPRIO NAŠAO NOVU DEVOJKU! Prethodna veza mu se nije ni OHLADILA, a on već šeta mlađanu Ukrajinku, evo koliko ima godina

Pop kultura -

Iako je glumac Leonardo Dikaprio (47) upravo raskinuo sa argentinskom manekenkom Kamilom Morone (25), već je viđen sa novom devojkom koja, kako se očekivalo, ima nepunih 25 godina.

Di Kaprio je viđen u Sent Tropeu u društvu Ukrajinke Marije Beregove (22), baš u vreme kada je ponovo počela da koristi svoje devojačko prezime nakon razvoda od supruga, čiji je deda bio pristalica Moamera Gadafija, piše Dejli mejl.

Marijin bivši suprug Ahmed Masud Abdelhafid (30) vodi veliku imovinu i modnu imperiju u Monaku, unuk je ministra unutrašnjih poslova i odani Gadafijev sluga. Razlozi koji su doveli do razvoda bivših supružnika nisu poznati, ali se veruje da je brak okončan u Monaku, gde su živeli.

Marija je nedavno objavila nekoliko fotografija iz Sen Tropea, gde je viđena sa Dikaprijem. Pohvalila se i boravkom u luksuznoj sobi iz Vile Belrouz, gde jedno noćenje košta 1.220 dolara (143000 dinara).

Osim mlade Ukrajinke, Di Kaprio je u Sen Tropeu zabavljao se i u društvu glumca Tobija Megvajara (47), sa kojim se Leonardo druži i zabavlja još od 90-ih, kada su obojica bili deo tima pod nazivom Pussy Posse, čiji je glavni cilj bio dobar provod.

Leonardo Dikaprio
foto: Printscreen/Reddit

Podsetimo, kako se ovih dana piše po tviteru, Leonardo je do sada ostavio svaku svoju devojku kada je napunila 25 godina, a sada svi misle da će se to desiti i ovoj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track