ČUVENI MILIONER PREMINUO U HRVATSKOJ: Družio se sa svetskim džet-setom, telo mu našli na jahti! Žena otkrila uzrok smrti
Foto: Printscreen/Instagram

tužno

ČUVENI MILIONER PREMINUO U HRVATSKOJ: Družio se sa svetskim džet-setom, telo mu našli na jahti! Žena otkrila uzrok smrti

Pop kultura -

Američki biznismen Džej Ar Rajdinger (J.R. Ridinger) preminuo je u 63. godini nakon što je oboleo od plućne embolije tokom svog letovanja na jahti u Hrvatskoj na kom je bio sa suprugom i direktorom njegove firme, Market Amerika Marka Ašleja i njegove partnerke Marije Ček.

Vest o smrti potvrdila je njegova supruga Loren i otkrila da je uzrok plućna embolija.

"U šoku sam. Srce mi je iščupano, slomljena sam... Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom porodičnom odmoru u tri godine imao je iznenadnu plućnu emboliju koja nam ga je ukrala. Za samo sekundu je nestao. Za trenutak. Molim vas da molite za njega. Volim te, dušo. Volim te sa svime što jesam. Sve što jesam - to je zbog nas. Bili smo snaga - zajedno smo mogli sve da postignemo. Provešću svaki sekund svog života održavajući tvoj san živim. Reći da te volim jednostavno nije dovoljno. Ti i ja zauvek", poručila je na Fejsbuku i Instagramu Loren koja ima dve ćerke sa biznismenom, Amber i Amandu.

Osnivač marketinške kompanije "Market America" i njegova supruga Loren bili su često viđena lica na svim važnijim događanjima u Holivudu, a par je bio blizak s Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Markom Entonijem, Skotijem Pipenom i Bekamovima koji su izrazili saučešće zbog strašnog gubitka.

Jedan od njih je bio i nlegendarni košarkaš Čikago Bulsa, Skoti Pipen.

"Bili ste najbolji u stvaranju uspomena. Svakom ste bili uzor, oko vas su se svi osećati voljeno i posebno. Ceo život ću pamtiti uspomene s vama. Srce mi je slomljeno i Džej Ar će nam jako nedostajati", poručila je Kim Kardašijan Loren.

umro, biznismen, Džej Ar Rajdinger
foto: Printscreen/Instagram

"Toliko te volim Loren! Tu sam za tebe i Amber uvek i zauvek! Volim te. Tvoja ljubav je inspiracija! Vaša ljubav jedno prema drugom nikada neće prestati, ona je beskonačna. Tako mi je žao, moje molitve su sa tobom", rekla je Kloi Kardašijan.

"Od prvog trenutka kada sam te upoznao, dočekao si me kao da sam deo tvoje porodice. Brinuo si se o meni i mojoj porodici u nekim od najtežih trenutaka u našim životima. Tvoj smeh bi osvetlio sobu i bio si magičan na sceni. Video sam te pre samo nekoliko dana i bio si pun života i ljubavi! Počivaj u miru, J.R.", napisao je glumac Džejmi Foks.

umro, biznismen, Džej Ar Rajdinger
foto: Printscreen/Instagram

"Sestro, imamo čitavu armiju ljudi koji će čuvati tebe i tvoju porodicu. Volimo te jakoooo i uvek ćemo biti tu za tebe. J.R. je bio KRALJ koji me je naučio kako da volim. Mnogo će mi nedostajati", rekao je reper Fat Džo.

"Volimo te puno Loren i šaljemo ti ljubav", napisali su Dejvid i Viktorija Bekam.

"Skrhana sam zbog tebe",napisala je teniserka Serena Vilijams.

Džej Ar Rajdinger
foto: Profimedia

Iako mediji spekulisali da je Rajdinger preminuo nakon pada sa jahte dok je bio na odmoru u Hrvatskoj, Market Amerika i Loren Rajdinger potvrdili su da je preminuo od iznenadne plućne embolije.

U izjavi povodom njegove smrti, Market Amerika je Rajdingera opisao kao "velikog vizionara" koji je uspešno vodio kompaniju sa svojom suprugom. "Mi koji smo imali sreću da poznajemo i radimo sa Džej Arom. možemo da kažemo da smo izgubili prijatelja, partnera i mentora Džej Arovo vođstvo, strast i energija bili su izvori ove kompanije koja omogućava ljudima da žive ispunjenije živote", piše u saopštenju kompanije.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Uprkos tome što poseduju 51 milion dolara vrednu jahtu Utopia IV, u Hrvatskoj su bili na iznajmljenom brodu. Page Six piše da je njihova jahta na popravci nakon nesreće na Bahamima prošlog decembra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

15:00

LEPOMIR BAKIĆ SREĆOM IZBEGAO FATALNE POSLEDICE Lekari mu rekli da se ovo desilo nekome drugom UMRO bi! EVO ŠTA GA JE SAPASILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja