LEPA MAĐARICA VOLI DA ZAVODI USPEŠNE MUŠKARACE! Govorili joj da je DEBELA, a kad je vidite SRCE ĆE VAM STATI: Savršena je! (FOTO)
Foto: Profimedia

zaista je prelepa

LEPA MAĐARICA VOLI DA ZAVODI USPEŠNE MUŠKARACE! Govorili joj da je DEBELA, a kad je vidite SRCE ĆE VAM STATI: Savršena je! (FOTO)

Pop kultura -

Mađarska manekenka Barbara Palvin zablistala je na premijeri filma "White Noise", gde se našla u društvu svog dugogodišnjeg dečka Dilana Sprausa, sa kojim je bila čak i modno usklađena.

Lepa Barbara nosila je neobičnu haljinu kartikih rukava od svetlucavog materijala sa zanimljivim detaljem na prsima koju potpisuje modna kuća Armani, a koja koja dolazi iz prolećne kolekcije iz 2019. godine. Efektan stajling zaokružio je upečatljiv make up i otkačena punđa kakva se ne viđa svaki dan.

Barbara Palvin
foto: Profimedia

Ova dama ne samo da je poznata po svom neverovatnom izgledu, već i po tome što je pre Dilana bila u vezi nekoliko poznatih frajera, sa fudbalerom Nejmarom, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, pevačem Edom Širanom, Džastinom Biberom i večitim lovcem na manekenke Leonardom Dikapriom.

Barbara Palvin
foto: Profimedia

U svetu modelinga niže uspehe, a kako je sama otkrila još kao devojčica znala je da želi da šeta pistom.

- Kad sam imala 13 godina, gledala sam "Victoria Secret show" i rekla: ‘Jednog dana ću biti onde.’ Tri ili četiri godine kasnije, snimala sam za Victoria’s Secret PINK kampanju. Sad se osećam kao da mi je suđeno da se ovim bavim. Ponudu za Victoria’s Secret sam dobila u pravo vreme jer sam sada najzad srećna sa sobom i sa svojim telom - rekla je jednom prilikom u intervjuu za magazin People.

Barbara Palvin
foto: Profimedia

Pre nekoliko godina našla se na meti negativnih komentara kada je su je na Instagramu putem komentara vređali da je "debela, da nema savršeno telo i zategnutu zadnjicu".

Sama manekenka nije ostala dužna pa je na Tviteru rekla kako njeno telo više nije isto kao sa 18 godina, ali da sebe nikada ne bi mogla da nazove debelom. Hiljade obožavalaca stalo je u odbranu mađarske lepotice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BIKINIJU U 6. MESECU TRUDNOĆE: Manekenka pokazala izvajano telo, ali i trudnički stomačić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja