BILA JE ZAROBLJENA U ZAPALJENOJ KUĆI 45 MINUTA: Otkriveni detalji STRAVIČNE NESREĆE u kojoj je POGINULA slavna glumica! TUGA!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UŽASNA SMRT

BILA JE ZAROBLJENA U ZAPALJENOJ KUĆI 45 MINUTA: Otkriveni detalji STRAVIČNE NESREĆE u kojoj je POGINULA slavna glumica! TUGA!

Pop kultura -

Prve hitne službe nisu mogle da dođu do slavne glumice En Heč kako bi joj pružili lekarsku pomoć jer je glumica bila zarobljena, smrtno povređena, 45 minuta nakon što se njen automobil početkom prošlog meseca zabio u kuću u Los Anđelesu, stoji u izveštaju koji prenosi The Guardian.

Zbog užasnog plamena i dima izazvanog nesrećom, vatrogasci nisu mogli da dođu do automobila 20 minuta, a zatim nisu mogli da ga izvuku iz zgrade još najmanje 20 minuta, izvestio je NBC pozivajući se na dokumenta vatrogasne službe i postojeće radio komunikacije.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Heč je preminula usled povreda koje je zadobila udisanjem i od opekotina, a takođe joj je u nesreći slomljena i grudna kost. Njena smrt proglašena je nesrećnim slučajem, objavio je mrtvozornik nekoliko dana nakon što je isključena s aparata u bolnici.

Povrede je zadobila kada je njen auto preskočio ivičnjak i udario u kuću u zapadnom Los Anđelesu 5. avgusta. Zapalili su se automobil i kuća, a u nesreći je povređena samo Heč.

En Hejč
foto: Profimedia

Filmska i pozorišna glumica preminula je bez testamenta, a njen 20-godišnji sin podneo je sudske papire kako bi imao kontrolu nad njenom imovinom. Homer Lafun, Hečin sin kog je dobila s bivšim suprugom Kolmanom Lafunom, podneo je peticiju višem sudu u Los Anđelesu tražeći da mu se dozvoli da upravlja majčinom imovinom.

U peticiji su Homer Lafun i 13-godišnji Atlas Taper, Hečin sin kog je dobila s bivšim partnerom Džejmsom Taperom, navedeni kao njeni jedini naslednici.

(Kurir.rs/ The Guardian)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track