PRVO OGLAŠAVANJE PIKEA NAKON RASKIDA SA ŠAKIROM: Preti tužbama, a zbog ovoga je POBESNEO! Sada mu je važno SAMO JEDNO!
Foto: Instagram

DOZLOGRDILO MU

PRVO OGLAŠAVANJE PIKEA NAKON RASKIDA SA ŠAKIROM: Preti tužbama, a zbog ovoga je POBESNEO! Sada mu je važno SAMO JEDNO!

Pop kultura -

Slavni fudbaler Žerar Pike obrušio se na paparace i zapretio tužbom protiv nekih medija zbog širenja neutemeljenih glasina o njegovom životu otkako se razišao s kolumbijskom pevačicom Šakirom.

Igrač Barselone je preko svog advokatskog tima objavio saopštenje kao upozorenje medijima i paparacima koji kontinuirano objavljuju "neproverene informacije" o njemu, prenosi Marca.

Sportska zvezda, naime, puni medijske naslovnice otkako je raskinuo sa Šakirom, a u javnost su procurile informacije o njegovoj navodnoj prevari.

Šakira
foto: Profimedia

Otkako su Šakira i Žerar Pike zajedničkom izjavom od 4. juna potvrdili da se rastaju, pojavile su se razne glasine i neproverene informacije o igraču, njegovom porodičnom i ličnom, a time i privatnom životu, stoji u saopštenju.

"Ova izveštavanja i slike ne samo da štete njegovoj časti i imidžu, već takođe ozbiljno krše prava njegove dece, čija su sigurnost i zaštita njegova primarna briga", navodi se.

Medijska pažnja povećala se nakon što je uhvaćen sa studentkinjom PR-a Klarom Čija Marti na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, samo dva meseca nakon što je raskinuo sa Šakirom.

Đerar Pike
foto: Instagram

"Pisanje nekih medija i paparaca je kontinuirano, te prisiljava našeg klijenta da promeni svoju svakodnevnu rutinu s jedinom svrhom zaštite svoje dece, obitelji i onih koji su mu bliski”, navodi se dalje u saopštenju Pikeovih advokata.

“Žerar Pike uvek je poštovao delovanje medija i njihovo pravo na objavljivanje informacija, te je potpuno svestan temeljne uloge koju mediji imaju u našem društvu. Međutim, poslednjih nedelja bilo je stvari koja prelaze granice zakona, pa je naš klijent bio dužan da zatraži zabranu prilaska i pokrene sudske postupke protiv onih koji mu remete porodični život i krše prava njegove dece. Jer jedini cilj Žerara Pikea je da osigura dobrobit svoje dece i vrati im njihova prava na privatnost, sigurnost i duševni mir", stoji u saopštenju.

Pike, Sakira
foto: Instagram

"Ovim saopštenjem naš klijent želi da se zahvali na poštovanju i informativnoj strogosti koju su iskazali pojedini mediji, te veruje da će se sve rešiti na najbolji mogući način, uz prevladavanje zdravog razuma", zaključuju.

Osim natpisa o njegovoj navodnoj prevari i novoj romansi, objavljeno je i da se bori oko starateljstva nad svojom decom, sinova Saše i Milana, s bivšom partnerkom, koja navodno želi da ih odvede sa sobom u Majami. Međutim, Pike želi da dečaci ostanu s njim u Španiji, gde žive od rođenja i završavaju školu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track