MAMA JE ZBOG NJEGA POBEGLA OD KUĆE: Ivana Dudić otkrila porodičnu tajnu! Moj otac se KOCKAO, ŠVERCOVAO I PIO! Nema šta nije radio!
Foto: Printskrin/Premijera

NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA

MAMA JE ZBOG NJEGA POBEGLA OD KUĆE: Ivana Dudić otkrila porodičnu tajnu! Moj otac se KOCKAO, ŠVERCOVAO I PIO! Nema šta nije radio!

Pop kultura -

Glumica Ivana Dudić se jednom prilikom, gostujući u emisiji kod Sanje Marinković, dotakla ljubavne priče svojih roditelja, koja nije bila baš bajkovita.

Ona je naime ispričala da njen otac nije bio zet kakvog su roditelji njene majke želeli .

- Moj otac je bio kapetan rečnog broda. Švercovao je, kockao se, nema šta nije radio. Mamini roditelji su toliko bili protiv njega, ali su njih dvoje na kraju uspeli – rekla je glumica i dodala:

Ivana Dudić, Anja Mit, Venčanje
foto: Nenad Kostić

- Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio – ispričala je svojevremeno Ivana u emisiji „Magazin IN“.

Inače, Ivana je jedna od naših najangažovanijih mladih glumica, koja se ističe posebnom lepotom, zbog koje joj reditelji najčešće dodeljuju uloge zavodnica.

Ivana Dudić
foto: Nemanja Nikolić

- Svakako da postoji mogućnost da se to stavi u šablon, ali dobar reditelj će uvek u glumcu odnosno glumici videti ono nešto drugačije što njemu treba. Ja sam svakako u periodu svog glumačkog odrastanja imala zaista raznorazne uloge. Za sada su me prepoznavali, ne samo kao zavodnicu, već i kao svašta drugo - ispričala je Ivana svojevremeno u intervjuu za Blic.

Ipak, glumica sebe ne smatra zavodnicom.

- Ne! Definitivno nisam zavodnica, samo sam normalna. Ako nekoga to zavodi, i to je dobro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:32

IVANA DUDIĆ U PULSU SRBIJE: Imala sam sreću da mi se ponude FANTASTIČE uloge, a jedna me je LANSIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track