S PETIM MUŽEM DOBILA DETE U 55. GODINI! Razvela se od poznatog snagatora koji se sad rastaje od žene: U krevetu je bio kao zečić!
Foto: Profimedia

govorili su joj da je rodila sebi unuku

S PETIM MUŽEM DOBILA DETE U 55. GODINI! Razvela se od poznatog snagatora koji se sad rastaje od žene: U krevetu je bio kao zečić!

Pop kultura -

Danska manekenka Bridžit Nilsen uživala je sa svojom malom porodicom na plaži u španskoj Marbelji, a dok ona živi svoj život punim plićima, mnogi govore loše o njoj.

Naime, glumica je 2018. šokirala javnost objavom da je trudna, a mnogi su je zbog toga osudili. Prokomentarisali su da je rodila sopstveno unuče i da će joj biti teško da brine o tinejdžerki kad bude imala 70 godina. Naime, ćerku je rodila u 55. godini, a brak sa 15 godina mlađim televizijskim producentom Matijom Desijem joj je peti. Nilsen je pokušavala da zatrudni više od 10 godina, a rodila je Fridu zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Brižit Nilsen
foto: Profimedia

- Medicinski potpomognuta oplodnja za mene je bio dug put. Želim da dam ženama do znanja da je sve moguće, ali i da moraju da budu realne. Bilo je mnogo razočaranja - rekla je ona.

Bridžit je svoju glumačku karijeru započela u filmu "Crvena Sonja" sa Arnoldom Švarcenegerom, sa kojim je imala kratku vezu. Ubrzo nakon raskida sa njim, upoznala je Silvestera Stalonea, koga je supruga skoro ostavila, a koji je bio 17 godina stariji od manekenke i za koga se udala 1985. godine.

Kasnije je otkrila detalje njihovog braka, koji je trajao samo dve godine, i rekla da je osvojila Stalonea na snimanju filma „Kobra” jer mu je slala golišave fotografije u hotelu. Njihova sreća je kratko trajala posle venčanja.

Brižit Nilsen
foto: Profimedia

- Dan posle venčanja, Silvester se potpuno promenio. Postala sam njegovo vlasništvo, kao auto. Bilo je grozno - rekla je tada.

Takođe je govorila o njegovim seksualnim veštinama.

- Nije bio dobar ni u krevetu! Bio je kao zečić - istakla je ona.

Nilsen ima sina Džulijana sa prvim mužem, kompozitorom Kasperom Vindingom. Dankinja je sa četvrtim mužem, švajcarskim glumcem Raulom Majerom, dobila sinove Raula Ajrtona i Daglasa Arona. Pored toga, sa bivšim verenikom, bivšim igračem američkog fudbala Markom Gatineom, ima sina Kilijana Markusa.

Brižit Nilsen
foto: Profimedia

Pored manekenske karijere, Bridžit se bavila i glumom, pa je poznata po ulozi u filmu „Policajac sa Beverli Hilsa” sa Edijem Marfijem, a pojavila se i u spotu Majkla Džeksona „Liberian girl”.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track