MILIJARDERKA KOJA JE UBILA POLICAJCA SAD PERE VEŠ U RECI: Imala sve što je htela, a sada živi daleko od sveta i sunča se u toplesu
Foto: Profimedia

šta joj je ovo trebalo u životu

MILIJARDERKA KOJA JE UBILA POLICAJCA SAD PERE VEŠ U RECI: Imala sve što je htela, a sada živi daleko od sveta i sunča se u toplesu

Pop kultura -

Džezmin Hartin bila je poznata kanadska pripadnica visokog društva, sve dok jedna tragedija nije promenila njen život. Naime, ona je, kako je sama ispričala, slučajno upucala policajca iz Belizea, inače oca petoro dece i sada je čeka suđenje, za koje se priprema na veoma neobičan način.

Nju su paparaci uslikali dok se sunčala na plaži, a potom i plivala u toplesu, i delovala je kao da se ni najmanje ne potresa zbog onoga što je čeka.

Džezmin (33) je optužena za ubistvo iz nehata zbog misteriozne smrti Henrija Džemota dok su se zajedno družili i pili u maju prošle godine. Ona je priznala da je pucala u njegovu glavu u odmaralištu Alaja u Ambergris Keju iz njegovog pištolja, ali tvrdi da je to bio nesrećan slučaj, u šta njegova porodica ne veruje.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Jedino što mogu da uradim je da se molim za pravdu i verujem da ona pokušava da se svi sažale na nju. Ona želi da je svi žale nakon što je oduzela život ocu petoro dece. Imamo jaku veru u Boga i verujemo da šta god da se desi, ona ona će odgovarati Bogu - rekla je Džemotova sestra Čeri za The Sun.

U trenutku nesreće, Džezmin je bila u vezi sa 44-godišnjim Endrjuom Eškroftom, sinom torijevskog milijardera lorda Eškrofta, ali ju je on tada napustio i trenutno živi u Turksu i Kaikosu sa njihovim petogodišnjim blizancima, a njoj je zabranio da ih vidi. Na sve to ona trenutno boravi u kolibi u brdima Belizea.

Kako kaže, strahuje za svoj život zbog korupcije u policiji i uticaja porodice Eškroft u zemlji, a čak je tvrdila da su joj korumpirani policajci otključali ćeliju usred noći i pokazali da pobegne na mala vrata, ali da nije htela jer se plašila da će joj pucati u leđa.

- Ona nema tekuću vodu, koristi kanistere s propanom za kuvanje i pere svoju odeću u obližnjoj reci. To je daleko od milijarderskog načina života na koji je navikla - rekao je njen bliski prijatelj.

Pre deset godina, Džezmin je život na porodičnoj farmi u Ontariju zamenila životom u Belizeu, gde je upoznala Eškrofta, sina milijardera koji ima britansko i belizejsko državljanstvo i predstavlja Belize u Ujedinjenim nacijama.

Ona i Endru su postali dugogodišnji partneri iako se nikada nisu venčali i imali dvoje dece zajedno pre nego što su u maju 2021. otvorili hotel Alaia u Ambergris Keju, tropskom ostrvskom utočištu za bogate.

Kao menadžer hotela, Džazmin se mešala sa moćnim zvaničnicima, ali se svemu tome došao kraj 28. maja kada je Džemota upucan iza desnog uha metkom iz svog službenog pištolja Glok 17. Čuvar je čuo jak prasak u 12:45 ujutro, a policija je stigla i pronašla Džezmin prekrivenu crvenom supstancom nalik krvi i Džemotu kako pluta mrtav na leđima nedaleko od obale.

Nakon što je provela vikendu zatvoru, Džezmin je dala izjavu u kojoj kaže da joj je policajac koji nije na dužnosti pokazao kako da rukuje njegovim vatrenim oružjem dok su njih dvoje pili i družili se. Tužilac ju je teretio za ubistvo iz nehata na osnovu njene izjave i tvrdnje da je u pitanju nesretan slučaj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja