KRALJICA ELIZABETA IZDAJE IMANJE NA EIRBIENBIJU! Svetu nudi odmor u grandioznoj vili: Ima svoj park i mali vodopad, a cena je HIT!
Foto: Printscreen/Instagram

imanje je prelepo!

KRALJICA ELIZABETA IZDAJE IMANJE NA EIRBIENBIJU! Svetu nudi odmor u grandioznoj vili: Ima svoj park i mali vodopad, a cena je HIT!

Pop kultura -

Britanska kraljica Elizabeta odlučila je da ponudi svoje privatno imanje u Sendringemu na onlajn servisu za izdavanje nekretnina "Airbnb".

Četvorosobna nekretnina u kojoj može da boravi do osmoro ljudi, takozvana Kuća u vrtu, izdaje se po ceni između 272 i 407 evra za noć.

Nekadašnja kuća glavnog baštovana njenog veličanstva okružena je vrtom imanja i najbliža je nekretnina glavnoj vili. Kuća ima dva sprata i enterijer je ukrašen predmetima iz kraljevske kolekcije. Tu je i prostrana kuhinja sa odvojenom trpezarijom, salon za prijem i terasa koja gleda na vrt. Dve sobe imaju bračne krevete, dok druge dve imaju dva odvojena kreveta. Kuća takođe ima i drugi neformalni vrt gde gosti mogu da se opuste. U blizini se nalazi i Sendringem kafe, kao i veliki park.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track