JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU PREVARIO S PROSTITUTKOM, A ONA MU OPROSTILA: Ovaj ZAVODNIK i u sedmoj deceniji mami uzdahe žena
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

OVIH DANA PUNI 62

JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU PREVARIO S PROSTITUTKOM, A ONA MU OPROSTILA: Ovaj ZAVODNIK i u sedmoj deceniji mami uzdahe žena

Pop kultura -

Holivudski glumac Hju Grant važi za jednu od našarmantnijih zvezda današnjice i miljenik je žena, pogotovo onih koje je osvojio u brojnim romantičnim komedijama i teško je poverovati da ovih dana slavi već 62. rođendan.

Hjuovu karijeru su osim brojnih uspešnih glumačkih uloga, obeležile i priče o burnoj ljubavnoj prošlosti, tokom koje je znao poprilično da šokira svoje obožavatelje, a mnogi još uvek pamte njegov skandal s prostitutkom Divajn Braun.

Elizabet Harli, Hju Grant
foto: Printscreen/Instagram

Bilo je to u vreme kada je bio u vezi s koleginicom Elizabet Harli, a koju je prevario s dotičnom damom i sve to javno priznao nakon što su oboje bili uhapšeni kada ih je policija zajedno zatekla u automobilu. Hju i Elizabet zajedno su proveli 13 godina i nakon skandala su ipak odlučili da ostanu prijatelji, pa je on čak nekoliko godina kasnije bio i kum njenom sinu Demijanu.

Iza Hjua je i veza s Tinglan Hong, s kojom je dobio danas 8-godišnju ćerku Tabitu i 7-godišnjeg sina Feliksa, koji je rođen iste godine kada i Hjuov i Anin sin, što njoj nije nimalo zasmetalo. Supružnici su i dalje u srećnom braku, a zajedno su se pojavili i na ovogodišnjoj BAFTA-i, gde su u elegantnim izdanjima plenili pažnju fotografa.

Hju Grant, Ana Eberstin, bafta
foto: Profimedia

Glumac je danas u srećnom braku s 20 godina mlađom producentkinjom Anom Elizabet Eberstajn, koju je upoznao 2012. godine. Par se venčao 2018. godine na intimnoj ceremoniji na koju su pozvali samo najbliže prijatelje i porodicu. Postali su i roditelji dvoje dece, ali trude se da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, pa tako nikada nisu otkrili njihova imena.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:10

RIČARD BARTON JE BIO OBIČNA BUDALA I PIJANICA: Titov unuk brutalno o glumcu NASTAO HAOS KADA JE GLUMAC POČEO DA SE UDVARA JOVANKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track