JEZIV VIDEO OBILAZI PLANETU! Poznati pevač pre 10 GODINA predvideo DATUM ELIZABETINE SMRTI: Omašio samo za 1 dan! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

JEZIV VIDEO OBILAZI PLANETU! Poznati pevač pre 10 GODINA predvideo DATUM ELIZABETINE SMRTI: Omašio samo za 1 dan! (VIDEO)

Pop kultura -

Na društvenim mrežama su se usled smrti kraljice Elizabete, koja nas je napustila 8. septembra, ponovo pojavili sablasni snimci Roberta Smita iz "The Cure".

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Naime, u ovom video snimku Robert predviđa datum smrti kraljice Elizabete II u subotu. Na snimku, koji je snimljen 2012. godine, 63-godišnji pevač govori da će Njeno Veličanstvo preminuti 7. septembra.

Govoreći u intervjuu, tokom nemačkog muzičkog festivala, "Hurricane", muzičar i novinar razgovaraju o kraljevskoj porodici, a Robert je tom prilikom istakao da mu se kraljica ne sviđa, dok novinar navodi da je kraljica „popularnija nego ikad“, a Robert na to odgovara:

- Kraljica će umreti 7. septembra, i doći će do velikog ustanka, a ja ću postati kralj.

Kasnije završava video vičući: "Glasajte za mene za kralja!" i rukama pravi znak mira.

Iako je video snimljen pre deset godina, korisnici Tvitera su i dalje šokirani predviđanjima frontmena. Jedan fan se na ovoj društvenoj mreži obratio pevaču, te mu napisao:

- Šta mislite o tome kako ste uspeli da predvidite skoro tačan dan kraljičine smrti 2012. godine?

Drugi je dodao:

- Možemo li samo da pričamo o činjenici da je pre deset godina Robert Smit predvideo da će kraljica umreti 7. septembra?

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

OVDE ĆE POČIVATI KRALJICA ELIZABETA II Biće sahranjena u katedrali St. Džajls u Edinburgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track