KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O SEKS SNIMKU KIM KARDAŠIJAN: Majka završila na POLIGRAFU, pa dokazala da li je ona KRIVA što je procurio
Foto: Profimedia

STAVILA TAČKU

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O SEKS SNIMKU KIM KARDAŠIJAN: Majka završila na POLIGRAFU, pa dokazala da li je ona KRIVA što je procurio

Pop kultura -

Kris Džener, majka Kim Kardašijan i njenih sestara, slavnih rijaliti zvezda, konačno je progovorila o glasinama da je pomogla svojoj ćerki Kim Kardašijan da objavi snimak seksa s njenim bivšim dečkom Rej Džejem iz 2007. godine.

Džener se pojavila sa svojom ćerkom Kajli Džener u epizodi "The Late Late Show with James Corden", kada je bila podvrgnuta testu detektora laži.

Kris Džener, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Kada je Korden upitao 66-godišnju Džener "Da li je pomogla svojoj ćerki da objavi snimak seksa", ona je jednostavno odmahnula glavom opovrgnuvši glasine.

- OK, ali stvarno nisam - rekla je pre nego što je detektor kaži utvrdio da govori istinu.

- Sviđa mi se što smo ovo raščistili - dodala je.

U maju ove godine Rej Džej je tvrdio da je objava snimka bila dogovor između Kris, Kim i njega.

Kris Džener
foto: Printsreen/Youtube

Navodno su hteli da dostignu isti nivo uspeha i slave njihove bliske porodične prijateljice Paris Hilton, kojoj je takođe procurio snimak seksa.

- Izneo sam ideju Kim, samo se malo igrajući, koju je ona prihvatila, razgovarala sa svojom majkom i od tada je bilo izvan moje kontrole - rekao je američki glumac i pevač za Daily Mail.

Rej Džej, čije je pravo ime Vilijam Rej Norvud Džunior, tvrdi da je Kim dala snimak svojoj majci koji je ona zatim podelila s američkom kompanijom za proizvodnju pornografskih filmova Vivid Entertainment.

Kim Kardašijan, Mama, Pornić, Rej Džej

Takođe, naveo je da su potpisali ugovor za tri snimka seksa, ali da je samo jedan objavljen, onaj s putovanja u Meksiko.

Rej Džej, koji je bio u vezi sa svetski popularnom rijaliti zvezdom od 2003. do 2006, tvrdi da nikada nije posedovao snimak, a glasine da ga je pustio u javnost nazvao je "najvećom laži u istoriji zabavne industrije".

- Do kraja života ću živeti u svojoj istini, a ne u laži koju su stvorile Kris Džener i Kim - rekao je tada.

- Neću im više dozvoliti da mi to rade - zaključio je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track