ĆERKA KRALJICE NEMA OD BOLA! Smogla snage da ispoštuje DUŽNOST, a jasno je SLOMLJENA: Princezin POTEZ je POTRESAO svet!
Foto: Profimedia

Jako je tužna

ĆERKA KRALJICE NEMA OD BOLA! Smogla snage da ispoštuje DUŽNOST, a jasno je SLOMLJENA: Princezin POTEZ je POTRESAO svet!

Pop kultura -

Potresne emotivne scene večeras stižu iz Edinburga gde se porodica kraljice Elizabete II nalazi pored kovčega sa njenim telom u palati Holirud, rezidenciji britanskog monarha u Škotskoj. Kovčeg je pokriven kraljevskim simbolima Škotske. Kraljičina ćerka princeza Ana smogla je snage da i sada ispoštuje protokol.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Ćerka kraljice Elizabete II i princa Filipa pratila je danas prenos kovčega od zamka u Balmoralu gde je britanska vladarka preminula osmog septembra pa do Edinburga. Komentarisalo se i tada da je princeza Ana, poznata po hrabrosti i stoičkom držanju, poklekla zbog ogromne tuge.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Izgledala je skoro odsutno dok je u automobilu prolazila pored okupljenih poštovalaca britanske kraljice. Ana se tako večeras poklonila svojoj majci, a njen potez ganuo je sve. Koliko poštovanja, ljubavi i boli donosi ova fotografija. Uz princezu Anu su njena braća, prinčevi Endru i Edvard sa suprugom groficom od Vaseksa koja ju je tešila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja