MAŽE PTIČIJI IZMET NA LICE: Glumac kog žene obožavaju ZGADIO ŽIVOT fanovima! Evo šta radi da bi zadržao mladoliki izgled!
Foto: Profimedia

ovo još niste čuli

MAŽE PTIČIJI IZMET NA LICE: Glumac kog žene obožavaju ZGADIO ŽIVOT fanovima! Evo šta radi da bi zadržao mladoliki izgled!

Pop kultura -

Brojnim holivudskim facama lepota je igrala važnu ulogu kada je sama karijera u pitanju. Godine prolaze, svaka donese novu boru, a neki od njih teško se bore sa činjenicom da stare.

U nekoliko navrata imali smo prilike da vidimo fotografije Toma Kruza na kojima se vidi koliko je otečen, a ljudi širom sveta komentarisali su da glumac preteruje sa ubrizgavanjem botoksa u lice. Tada je izazivao gađenje javnosti, a o njegovom izgledu pričali su i brojni plastični hirurzi.

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - rekla je jednom prilikom vrhunski estetski hirurg Nila Raja.

Ipak, Tom Kruz ističe da se nije podvrgao estetskim zahvatima, već da koristi gadniju metodu - ptičiji izmet. Izvor blizak glumcu otkrio je da njegova koža nikada bolje nije izgledala, a sve zahvaljujući skupom tretmanu. Ova metoda uključuje mešanje izmeta slavuja sa pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi na lice kao maska.

- Tom se ne bavi botoksom ili operacijama, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo da eksperimentiše sa tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Tom ne veruje u plastičnu hirurgiju i misli da je ovo bolja alternativa.

- Tom ne smatra da je maska od ptičijeg izgleda čudan tretman. Zapravo, on ističe da postoje mnogo luđi i neobičniji hirovi i metode.

Među ostalim poznatim ličnostima za koje se veruje da su obožavatelji ovog tretmana izmeta su Dejvid i Viktorija Bekam, koji su nekada bili dobri prijatelji sa Kruzom. Kozmetičarka iz Njujorka, Šizuka Bernštajn, rekla je da "izmet slavuja deluje kao piling koji izbacuje prljavštinu i dodaje sjaj".

(Kurir.rs / Mondo)

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track